Бахати возач из Теслића сузавцем и гасним пиштољем „утјерује“ правду

0
558

Дејан Ћелић из Теслића ударио је 29. јануара аутом старијег човјека који је због нагњечења грудног коша пребачен у добојску болницу, o чему је ИЗВОР већ писао. Ћелић у својој „биографији“ има неколико саобраћајних прекршаја, али и једно кривично дјело. 

Ћелић се 29. јула прошле године у Теслићу потукао са П.М. и то након што га је П. М. упозорио да обрати пажњу на пјешаке у саобраћају. Након те опаске Ћелић је одлучио да се сам обрачуна са изненадним „савјетником“.

Ћелић је напао П. М. а потом га попрскао сузавцем. Након тога је из гасног пиштоља испалио пар хитаца. Повријеђеном П.М. је указана љекарска помоћ у теслићком Дому здравља Теслић, а гасни пиштољ је пронађен и одузет.

– Против лица Д. Ћ. је Окружном јавном тужилаштву Добој достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу „Тјелесна повреда“ – истакла је за наш портал портпарол ПУ Добој Драгана Керкез.

Ћелић је регистрован и као извршилац четири саобраћајна прекршаја. Упркос томе, Ћелић није кривично гоњен, а све досадашње казне је платио.

– Ћелићу је 14. фебруара 2017. године изречена забрана управљања моторним возилом у трајању од 60 дана. Ћелић посједује возачку дозволу која вриједи до октобра ове године. Дозвола му је издата на основу љекарског увјерења 12. октобра 2016. године са уписаним ограничењем – употреба наочара – истакла је Керкез.

Ћелић је 16. децембра 2017. године ударио пјешака и након тога је побјегао са мјеста несреће. Удрени пјешак је задобио лакше тјелесне повреде.

– Полицијски службеници Полицијске станице Теслић пронашли су починиоца дјела и уручили му прекршајни налог због почињених прекршаја проузроковања саобраћајне незгоде, напуштања лица мјеста саобраћајне незгоде и техничке неисправности возила – казала је Керкез.

Становници Теслића за наш портал кажу да је очигледно да Ћејића неко штити чим може тако да се понаша.

– Он иде из прекршаја у прекршај и из сукоба у сукоб. Ипак, нико ништа не предузума. Питање је дана када ће неко да страда – каже саговорник нашег портала из Теслића.

Г. Дакић / izvor.ba

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Унесите коментар
Унесите име