Господине Ђокићу, шта је то индукцијски мотор?

0
573
фото: megafon.ba

Колико још?

Ово је питање које би новинар БХТ1 Владимир Шушак поставио предсједнику СНСД-а и српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику уколико би био у прилици да само једном политичару може да постави само једно питање.

И други саговорници ИЗВОРА одговорали су на наше питање: Уколико бисте морали да поставите само једно питање једном саговорнику – које би то питање било и коме би било упућено.

Новинар „Независних новина“ Дејан Шајиновић питање поставља тројици лидера – Додику, Човићу и Изетбеговићу: Да ли сте свјесни одговорности коју имате према народу који представљате и колико често размишљате о томе да било које грешке које можда и несвјесно учините могу имати озбиљне посљедице по народ?

Шајиновићев колега из „Независних новина“ Урош Вукић питање просљеђује Обрену Петровићу: Гдје је већа слобода – у Заједници општина турског свијета или у СНСД-у?

Њихова уредница, Сандра Гојковић Аргбутина, пита декана Медицинског факултета Универзитета у Бањој Луци и бившег министра здравља РС Ранка Шкрбића: Коме бисте дали да Вас оперише на УКЦ РС?

Тања Вукомановић из „ЕуроБлица“ каже да би најрадије питала министра унутрашњих послова Драгана Лукача да ли може бар једном да се насмије, али не смије, па питање просљеђује министру енергетике и рударства Петра Ђокића: Да ли знате шта је то индукцијски мотор?

Вукомановић моли да одговор буде на енглеском језику.

Њен колега Слободан Попадић има питање за Николу Шпирића: Када ћете завршити састанак на којем сте годинама и коначно ми дати изјаву?

Дарко Момић у свом стилу питање просљеђује Жељку Комшићу: Тоалет папир или перете гузицу?

Новинарка портала „eTrafika“ Вања Стокић питање поставља предсједнику НДП-а Драгану Чавићу: Какав је осјећај бити синоним за издају?

Данина Милаковић са БН телевизије пита Адама Шукала: Гдје сте сада и шта радите?

Владимир Ковачевић, новинар БН телевизије и портала gerila.info, поставио би Милораду Додику сљедеће питање: Шта мислите која глава више боли Запхода Билбрукса кад схвати да га јури пола Васељене?

Новинар „ЕуроБлица“ Дарко Драгичевић би питао бившег селектора Кошаркашке репрезентације Србије Александра Ђорђевића: Зашто је Никола Јокић на СП играо крилног центра?

Г. Дакић / izvor.ba

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Унесите коментар
Унесите име