Poziv avanturistima za ronilačku obuka na jezeru Perućac

Divlja i nepredvidiva Drina, sa svojom ljepotom i bogatstvom biljnog i životinjskog svijeta, izazov je za brojne ronioce i avanturiste. Ovog ljeta, svi koji žele da zarone u zelenu rijeku, a nemaju prethodno stečena iskustva u ronjenju mogu proći obuku na jezeru Perućac.

Turistička organizacija Srebrenica u saradnji sa UPA “TRB” u narednim danima organizuje obuku za ronioce, koji po završetku dobijaju ISO sertifikat.

Obuka će se izvoditi po standardima CCI međunarodne ronilčke asocijacije, koja kao vodeća međunarodna asocijacija, jedina u svijetu izvodi obuku za koju je izdat ISO sertifikat.

– Cijena obuke po kandidatu iznosi 350 KM, a u tu cijenu je uključena kompletna oprema, nastavna sredstva i instruktori. Nakon završene obuke u trajanju od 6 dana, kandidat dobije međunarodno priznatu diplomu i ronilačku karticu za kategoriju OWD (Open Water Diver) ronilac otvorenih voda – rekao je direktor Turističke organizacije Srebrenica Bojan Pejić.

On je objasnio da plan obuke podrazumijeva dva dana pripreme za izvođenje kursa, upoznavanje sa kandidatima i pregled lokacija za izvođenje obuke (učionica, Confine Water i Open Water), teoretski dio, ronjenje u otvorenoj vodi i četiri zarona.

– U zavisnosti od broja prijavljenih kandidata naknadno će biti određen termin obuke, a sve dodatne informacije i prijave moguće je dobiti na kontakt telefon 065/406-203 – poručio je Pejić.

Iz Turističke organizacije Srebrenica, koje poslednjih mjeseci priprema mnoge zanimljive sadržaje, pozvali su sve koji vole prirodu, avanturu i izazov da se prijave na kurs ronilačke obuke.

seesrpska.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar
Unesite ime