Позив авантуристима за ронилачку обука на језеру Перућац

0
228

Дивља и непредвидива Дрина, са својом љепотом и богатством биљног и животињског свијета, изазов је за бројне рониоце и авантуристе. Овог љета, сви који желе да зароне у зелену ријеку, а немају претходно стечена искуства у роњењу могу проћи обуку на језеру Перућац.

Туристичка организација Сребреница у сарадњи са УПА “ТРБ” у наредним данима организује обуку за рониоце, који по завршетку добијају ИСО сертификат.

Обука ће се изводити по стандардима CCI међународне ронилчке асоцијације, која као водећа међународна асоцијација, једина у свијету изводи обуку за коју је издат ISO сертификат.

– Цијена обуке по кандидату износи 350 КМ, а у ту цијену је укључена комплетна опрема, наставна средства и инструктори. Након завршене обуке у трајању од 6 дана, кандидат добије међународно признату диплому и ронилачку картицу за категорију OWD (Open Water Diver) ронилац отворених вода – рекао је директор Туристичке организације Сребреница Бојан Пејић.

Он је објаснио да план обуке подразумијева два дана припреме за извођење курса, упознавање са кандидатима и преглед локација за извођење обуке (учионица, Confine Water и Open Water), теоретски дио, роњење у отвореној води и четири зарона.

– У зависности од броја пријављених кандидата накнадно ће бити одређен термин обуке, а све додатне информације и пријаве могуће је добити на контакт телефон 065/406-203 – поручио је Пејић.

Из Туристичке организације Сребреница, које последњих мјесеци припрема многе занимљиве садржаје, позвали су све који воле природу, авантуру и изазов да се пријаве на курс ронилачке обуке.

seesrpska.com

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Унесите коментар
Унесите име