Stanivuković i Begić podnijeli krivične prijave protiv Gorice Dodik

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS Draško Stanivuković i predsjednik Mladih PDP-a Ivan Begić podnijeli su danas krivičnu prijavu protiv Gorice Dodik, kćerke Milorada Dodika i NN lica iz restorana Agape u Banjoj Luci zbog kršenja mjera Republičkog štaba za krizne situacije o zabrani rada ugostiteljskih objekata u kojima se služe hrana i piće poslije 23 sata.

Begić je proteklog vikenda objavio video snimak na kojem se vidi da pomenuti lokal u vlasništvu kćerke Milorada Dodika radi poslije 23 sata.

– Snimak sam napravio oko 2 sata ujutro. Imam i fiskalni račun iz tog lokala koji je izdat poslije 23 sata. Postoje brojni dokazi u slučaju Agape, a neki od njih su i objave gostiju Agapea na društvenim mrežama iz tog lokala u vrijeme kada nije smio da radi – kazao je Begić.

U restoranu Agape su, nakon objavljivanja videa, najavili tužbe tvrdeći da su u snimku izrečene neistine. Zanimljivo je da je čitav slučaj dobio na značaju kada je banjalučka policija objavila da je ispred lokala Agape došlo do tuče nekoliko lica, između ostalih i fudbalera Ognjena Vranješa i Dušana Komljenovića sina bivšeg direktora Republičke uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove.

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić je prije nekoliko dana rekao da je došlo do opuštanja u pojedinim ugostiteljskim objektima, a da gradska inspekcija obilazi i kažnjava ali da „ne može sve da stigne, s obzirom na kapacitete i broj ugostiteljskih objekata i privrednih subjekata“.

gerila.info

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar
Unesite ime