Sukob Ivana Begića i radnika obezbjeđenja fabrike „Bema“

0
173

Uprava Fabrike obuće „Bema“ saopštila je da je danas mlađi muškarac udario radnika obezbjeđenja ove fabrike nakon što je upozoren da nema ovlašćenje da fotografiše i snima radnike koji su poslije završene smjene krenuli kući. IZVOR saznaje da je u pitanju predsjednik Mladih PDP-a Ivan Begić.

Iz ove fabrike navode da su poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, zajedno sa mlađim muškarcem i djevojkom, danas u 15.05 časova došli ispred „Beme“ i mobilnim telefonima snimali i fotografisali radnike koji su završili posao i krenuli kući.

– Tom prilikom su upozoreni od „Bemine“ službe obezbjeđenja da se udalje, jer nemaju ovlašćenje za fotografisanje, nakon čega je mlađi muškarac udario u glavu pripadnika ove službe. O svemu je obaviještena policija te pozvana Hitna pomoć radi pružanja medicinske pomoći radniku – naglašavaju iz ove fabrike.

Stanivuković za IZVOR kaže da su ga radnici „Beme“ zvali da snimi na „koji način odlaze i dolaze s posla u autobusima“.

– Njih stotinu se nalazi u deset autobusa. Da li je to izvor zaraze? Kako će oni nakon toga da se vrate kući? To smo otišli da snimimo – kaže Stanivuković.

Stanivuković je pred „Bemu“ došao sa predsjednikom Mladih PDP-a Ivanom Begićem. Čim su došli pred fabriku dva portira su, kaže Stanivuković, došla da ih otjeraju.

– Rekao sam da imam pravo da snimam, jer se nalazim na javnoj površini. Krenule su uvrede i dobacivanja. Ignorisali smo sve to. Jedan od portira je prišao Begiću i pokušao da mu otme telefon. Begić to nije dozvolio, onda je on ponovo krenuo na njega, a Begić je podigao ruku. Nisam vidio šta se dalje desilo, jer nisam gledao u tom pravcu u tom trenutku. Policija je izdala prekršajni nalog čovjeku koji nam je prijetio – rekao je Stanivuković.

G. Dakić / izvor.ba

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar
Unesite ime