back to top

Dnevni horoskop za 08.05.2024.

Ovan


Pazite se nepromišljenih akcija, svađa zbog novca i dugova. Ne trošite olako energiju, trebaće vam za važnije stvari. Precijenićete vlastite sposobnosti i preuzeti previše obaveza kojima se nećete imati kad posvetiti. Nemojte izvlačiti prerane zaključke o promašenosti svoje veze i partnerovim nedostacima.

Bik

dnevni horoskop za 08.05.2024.
Poslovi vam donose prihod i moguće su nove prilike za brzu zaradu, povoljnu kupovinu i slično. Osjećate se sigurni, u uzletu, ali pokažite više opreza i praktičnosti. Nemojte se dovesti u situaciju da izgubite živce pred saradnicima ili poslodavcima. Obratite pažnju na kvalitet namirnica koje konzumirate, posebno ako već imate probavnih tegoba.

Blizanci

dnevni horoskop za 08.05.2024.
Bračni i porodični odnosi sve su bolji pa pazite da ne unesete nemir zbog svoje sumnjičavosti. Slobodni će otežano prepoznavati ljubav i biti u dilemi da li je prijateljstvo, koje im se događa, početak ljubavi. Uskoro ćete saznati, ali dopustite da druga strana napravi prvi korak u vašem međusobnom zbližavanju.

Rak

dnevni horoskop za 08.05.2024.
Poći će vam za rukom da se skoncentrišete na bitne zadatke. Zato pokušajte nadoknaditi ono što ste zbog rastresenosti propustili prošlih dana. Mnogo vremena odvajaćete za druženje s prijateljima, igru s djecom i njihov odgoj. Samci će zračiti privlačnošću zbog koje će im suprotni pol prilaziti češće nego inače.

Lav

dnevni horoskop za 08.05.2024.
Bićete sjetni i okrenuti u prošlost. Prisjećaćete se događaja koji su na vama ostavili dubljeg traga. Budete li loše raspoloženi, nećete se previše taktično ophoditi prema onima koji se nađu u vašoj blizini. Okružite se dragim ljudima koji vam neće zamjeriti pokoju neprimjerenu izjavu ili suviše iskreno izražavanje mišljenja.

Djevica

dnevni horoskop za 08.05.2024.
Budite oprezni u rukovanju s novcem i dokumentima. Poslušajte savjete, radije strpljenje uložite u dugoročne planove. Nekima je moguće uspješno rješenje nezaposlenosti. Slobodne Djevice će upoznavati nove ljude, a odnos koji započne kao prijateljstvo brzo bi mogao prerasti u nešto ozbiljnije.

Vaga

dnevni horoskop za 08.05.2024.
Izbjegnite spletke i podmetanja. Nemojte biti na bilo čijoj strani – budite svoji. Prijatelji će biti podrška u vašim nastojanjima, a zajednički razgovor omogućiti da shvatite da nijedna situacija nije bezizlazna. Nećete ostavljati previše dobar utisak na okolinu, što će vam znatno umanjiti prilike kod suprotnog pola.

Škorpija

dnevni horoskop za 08.05.2024.
Popraviće vam se raspoloženje, a samim tim porasti i želja za sportskim aktivnostima. Sati će vam prolaziti u pokretu, a predveče nećete moći vjerovati kako je vrijeme brzo prošlo. Isticaćete se inteligentnim zapažanjima. U jednoj situaciji oči okoline biće uperene u vas – oduševićete ih svojim znanjem i informisanošću.

Strijelac

dnevni horoskop za 08.05.2024.
Ne zanemarujte porodične i kućne obaveze, jer će se samo gomilati. Pronađite vremena za ukućane i zajedničkim snagama prionite na poslove. Pri tome odvojite malo vremena za sebe i svoje hobije. Budete li i dalje potrebe drugih stavljali na prvo mjesto, negativna energija i frustracije samo će se gomilati i navesti vas na izazivanje svađa.

Jarac

dnevni horoskop za 08.05.2024.
Nedostajaće vam motivacije. Priželjkivaćete promjenu, ali malo toga ćete preduzeti. Izbjegavajte timski rad koliko god možete i nastojte što više vremena provesti obavljajući svoje obaveze daleko od drugih. Moguća su veća ulaganja u dom, preseljenje ili pravljenje planova za proširenje i preuređenje stambenog prostora.

Vodolija

dnevni horoskop za 08.05.2024.
Šefovi će mnogo očekivati od vas pa je izvjestan porast obaveza i odgovornosti. Nemojte se buniti, jer je to prilika da pokažete šta možete. Kontrolišite želju za provokacijama ili kritikama prema nekome kome nije do toga. Nemojte svoje nezadovoljstvo iskaljivati na drugima. Izbjegavajte pikantnu hranu i uzimajte više voća i povrća.

Ribe

dnevni horoskop za 08.05.2024.
Nećete se moći potužiti na dosadu; mnoštvo kontakata s prijateljima učiniće vam dan zanimljivim. Kontakti s inostranstvom postaju ponovo aktuelni – možda od nekog očekujete važne vijesti. Mnogo novca ćete trošiti na kozmetiku i uljepšavati se kod kuće. Dobar i njegovan izgled biće vam veoma važan, a pridonijeće boljem raspoloženju.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima