back to top

Dnevni horoskop za 10.05.2024.

Ovan


S lakoćom ćete istaknuti svoje potencijale. Očekuju vas novčani dobici povezani s prijašnjim ulaganjima. Agresivnost i borbenost neke od vas natjeraće da učine ključni korak u svojoj karijeri, makar uz napore i stres. Poboljšana koncentracija uveliko će vam pomoći u svim nedaćama, najviše u ljubavnim.

Bik

dnevni horoskop za 10.05.2024.
Bićete neobjektivni i zaokupljeni sobom te zanemariti partnera. Uključite ga u svoje planove, pokažite mu da vam je stalo do njegovog mišljenja. Samci, ukoliko niste spremni za trajniji odnos, kratko vrijeme samoće biće vam od veće koristi nego površna veza koja će vas samo iscrpiti. Pripazite na zdravlje, posebno na grlo.

Blizanci

dnevni horoskop za 10.05.2024.
S partnerom ćete uspostaviti vrlo kvalitetan odnos, čak i ako ste bili u svađi. Razgovaraćete o nekim temama kojih se prije niste doticali i shvatiti da su vas životne okolnosti udaljile jedno od drugog. Samci će ostvariti poznanstvo putem prijatelja, a planete podržavaju takve susrete i idućih dana.

Rak

dnevni horoskop za 10.05.2024.
U intenzivnom ste razdoblju u kojem će mnogi događaji dobiti na važnosti. Probojniji ste i sve češće želite da se vaša riječ čuje. Otkrićete nove životne sadržaje koji odgovaraju vašem temperamentu. Roditeljima među vama predstoje ozbiljni razgovori s tinejdžerima, posebno ako su popustili u učenju.

Lav

dnevni horoskop za 10.05.2024.
Omiljeni ste i nezamjenjivi u radnoj okolini. Neposrednošću i prijateljskim gestama stvorićete krug novih prijatelja. Uživaćete u spoznaji da se oko vas formira grupa istomišljenika. Slobodni će sve više razmišljati o jednoj šarmantnoj osobi, a zauzeti biti izloženi drugim iskušenjima – flert s nekim poprima ozbiljnije razmjere.

Djevica

dnevni horoskop za 10.05.2024.
Iako ćete tjerati svoju volju, više ćete uspjeha polučiti osluhnete li potrebe okoline. Uspijete li svoju kreativnost i vrline istaknuti na najbolji način, otvorićete put ka ostvarenju cilja. Živjećete u skladu sa svojim svjetonazorom i novčanim mogućnostima i to će biti razlog za vaš unutrašnji mir i osjećaj zadovoljstva.

Vaga

dnevni horoskop za 10.05.2024.
Poslovni vam je život pod odličnim planetarnim uticajima pa slobodno dajte zamaha svojim ambicijama! Aktueliziraće se poslovi vezani za medije, trgovinu i pružanje raznih usluga i informacija. Podržite partnera u njegovim poslovima, jer će to pozitivno uticati na vašu budućnost i zajednički život.

Škorpija

dnevni horoskop za 10.05.2024.
Previše lično ćete doživljavati ljubavna zbivanja pa i preuzimati odgovornost za situacije koje s vama nemaju veze. Bitan vam je osjećaj unutrašnje sigurnosti koju ćete željeti da crpite iz ljubavi, ali partner će biti okrenut sebi, a ne vama. Nemojte mu to otvoreno zamjeriti, jer možda je samo loše volje.

Strijelac

dnevni horoskop za 10.05.2024.
Slobodne će privući neko koga znaju iz viđenja, ali kako je do kontakta još dalek put, vrijeme je da nešto preduzmete. Šarma vam neće nedostajati pa hrabro istupite s prijedlogom za viđanje. Danas vam odlično ide, gotovo u svemu čega se prihvatite, pa iskoristite dan na najbolji način.

Jarac

dnevni horoskop za 10.05.2024.
Napetost i nervoza koju osjećate posljedica su poslovnih zaostataka ili zaostataka u učenju. Napravite plan kako se riješiti tih zaostataka po danima i prioritetima, jer iscrpljujući se od posla niste nikome od koristi. Pokušajte se opustiti sportom ili šetnjom, najbolje uz osobu koja vam je draga i ugodna za razgovor.

Vodolija

dnevni horoskop za 10.05.2024.
Kriza u koju je upao vaš i partnerov odnos je kratkotrajna, ali vam uzima puno energije. Mnogo je napora potrebno uložiti kako biste riješili nesporazume i izveli stvari među vama načistac. Što se tiče vašeg posla, ne ignorišite greške koje vam se događaju, jer bi posljedice mogle biti dalekosežnije nego što vam se sada čini.

Ribe

dnevni horoskop za 10.05.2024.
Pojačajte mjere predostrožnosti kako biste izbjegli nepotrebne troškove ili nasjeli na nečije lažno obećanje. Bićete izloženi partnerovom lošem raspoloženju i ljubomori, a ni vi mu nećete ostajati dužni pa nisu isključene svađe. Pri sređivanju pravnih pitanja i kod sudskih sporova naići ćete na nepotrebno odugovlačenje.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima