back to top

Dnevni horoskop za 12.10.2023.

Ovan


Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi, slobodno prihvatite različite izazove kako biste provjerili svoje mogućnosti. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namjere, vaš uspjeh se nalazi iznad prosječnih ocjena i mjerila. Nema razloga za pretjerivanjem u ponašanju ili za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Partner dobro razumije vašu emotivnu ćud i potrebe i želi da vam udovolji.

Bik

dnevni horoskop za 12.10.2023.
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rješenje, strpljivo sačekajte na nečiji signal. Ukoliko pažljivo pratite razvoj događaja na poslovnoj sceni, biće vam jasno na koga treba da računate u saradnji. Nedostatak takta ili povjerenja, u susretu sa voljenom osobom, može samo nepotrebno da uzrokuje novu raspravu. Povremeno umijete da djelujete suviše strogo i zahtjevno.

Blizanci

dnevni horoskop za 12.10.2023.
Vama velike riječi ne znače mnogo pa i ne obraćate posebnu pažnju na nečiju priču o poslovno-finansijskoj saradnji. Ipak, pokazaće se da je iznenadna sreća na vašoj strani onda kada to najmanje očekujete. Važno je da partner izražava dobru volju i spremnost da vam ugodi na različite načine. Nema razloga da se emotivno nadmudrujete sa bliskom osobom.

Rak

dnevni horoskop za 12.10.2023.
Imate utisak da okolina pravi previše buke oko nekih sporednih događaja. Nepotrebno se postavljaju različiti uslovi koji komplikuju nastavak poslovne saradnje. Stalo vam je da izbjegnete negativne posljedice. Sačuvajte prisebnost duha pred voljenom osobom. Nema razloga da se ponašate suviše sitničavo u svojim komentarima i da podstičete nove sumnje koje vas udaljavaju.

Lav

dnevni horoskop za 12.10.2023.
Na pogrešan način tumačite različite informacije ili nove događaje koje prepoznajete u svom poslovnom okruženju. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije od utiska koji pokušava da vam nametne neko od saradnika. Velika nestrpljivost pred voljenom osobom često donosi pogrešan efekat. Izbjegavajte impulsivno reagovanje, jer nepotrebno rasplinjavate svoje strasti.

Djevica

dnevni horoskop za 12.10.2023.
Napravili ste pogrešan izbor i sada vam preostaje da korigujete svoj poslovni propust. Uspjeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvijek mijenjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namjerama. Pažljivije analizirajte nečije ponašanje u emotivnom dijalogu, postoje stvari koje se uočavaju tek sa određene distance. Neka se vaša osjećanja iskristališu.

Vaga

dnevni horoskop za 12.10.2023.
Ukoliko ne razumijete nečije motive ili ideje, ne možete da prihvatite ni važnost različitih pravila u poslovno-finanasijskoj saradnji. Budite pažljiviji u poslovnom dijalogu, jer nerazumijevanje donosi dodatne komplikacije. U susretu sa voljenom osobom češće birate pogrešnu taktiku – prije ili kasnije moraćete da se suočite sa istinom koju potiskujete. Odlaganjem ništa bitno ne rješavate.

Škorpija

dnevni horoskop za 12.10.2023.
Primjećujete da saradnici ne ispunjavaju svoj dio obaveza, što se automatski odražava na vašu motivaciju i zajednički uspjeh. Ipak, ovo nije trenutak da se obračunavate sa raznim neistomišljenicima. Izbjegavajte sukob sa osobom koja ima “sumnjivu reputaciju”. Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Možda partner na različite načine iskušava vašu emotivnu naklonost i dobru volju.

Strijelac

dnevni horoskop za 12.10.2023.
Vaša intuicija u ovom trenutku djeluje skoro nepogrešivo – umijete da procijenite različite saradnike i njihovu ulogu u poslovnim pregovorima. Budite uporni u svojim poslovnim namjerama. Očekuju vas prijatni događaji u krugu porodice ili u susretu sa voljenom osobom. Nema razloga da tražite novu nevolju na relaciji sa bliskim osobama ili emotivni izazov na nekoj pogrešnoj strani.

Jarac

dnevni horoskop za 12.10.2023.
Nekome nedostaje iskrenost, a vama strpljenje i zbog toga se poslovni susret pretvara u novu raspravu. Nema potrebe da očekujete pretjeranu popustljivost ili razumijevanje kod osobe koja strogo insistira na praktičnim interesima. Neko vas opterećuje svojom pričom o emotivnoj dominaciji ili s velikim zahtjevima koje vam postavlja. Važno je da izvučete dobru pouku iz nove situacije.

Vodolija

dnevni horoskop za 12.10.2023.
U poslovnom dijalogu, nečiji maniri i ponašanje na vas djeluju zbunjujuće, ali istovremeno ni vi ne nudite konkretne odgovore. Ponekad je teško tačno procijeniti ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Nema potrebe da uporno namećete svoju volju pred porodicom ili bliskim osobama. Raznježite voljenu osobu tako što ćete djelovati dobroćudno i popustljivo u nekim situacijama.

Ribe

dnevni horoskop za 12.10.2023.
Imate utisak da nepravedno trpite zbog negativnih uticaja ili nečijeg neraspoloženja. Nalazite se pod težim okolnostima nego vaši saradnici, ali ne možete imati izgovor za neispunjene obaveze. Bolje je da prećutite svoje mišljenje. U susretu sa voljenom osobom prihvatite neku “utješnu varijantu” ili ono što je za sada moguće kao dogovor. Izbjegavajte impulsivnost i novu ljubavnu raspravu.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima