back to top

Dnevni horoskop za 17.10.2023.

Ovan


Kreativni projekti, na kojima ste radili u posljednje vrijeme, danas će napokon izaći na vidjelo. Obavili ste sjajan posao. Šanse za zaposlenje ili napredak na već postojećem poslu su neizbježne. Ako ste u posljednje vrijeme izgubili strasti i osjećanja, danas će ponovo biti probuđene. Pregršt ideja za napredak, na svim životnim poljima, danas će biti posebno izražene. Ne propustite ih.

Bik

dnevni horoskop za 17.10.2023.
Vi ste inače privlačna osoba, a danas ćete svoj magnetizam širiti više nego inače. Nemojte se iznenaditi ako vam se budu divili čak i nepoznati ljudi na ulici. Romansa je na pomolu. Ako već imate voljenu osobu, doživjećete nova, do sada nepoznata iskustva, a ukoliko ste slobodni, vjerovatno ćete sresti neku interesantnu osobu. U svakom slučaju, vaša energija neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Blizanci

dnevni horoskop za 17.10.2023.
Danas biste mogli napraviti neke promjene u svom domu. To bi mogao biti neki fizički aktivan rad, kao na primjer premiještanje namještaja, veliko usisavanje, pranje prozora ili nešto slično. Nakon toga izbacićete sav stres koji nosite u sebi, a koji je vjerovatno izazvan poslovnim i finansijskim problemima. U večernjim časovima, bićete inspirisani za ljubav pa se posvetite voljenoj osobi.

Rak

dnevni horoskop za 17.10.2023.
Danas ćete biti veoma iznenađeni. Očekuje vas iznenadni romantični susret. I to bi vrlo lako mogao biti neki stari prijatelj ili komšija koji će se pred vama pojaviti u potpuno novom svjetlu. Sve to će za vas biti veoma uzbudljivo, ali zapitajte se dobro da li radite pravu stvar. Ne dozvolite da vas prvi utisak prevari i naškodi vam.

Lav

dnevni horoskop za 17.10.2023.
Vaša finansijska situacija se popravlja zahvaljujući povišici ili unapređenju. Ovaj proces započinje danas, a takođe ćete biti u prilici da ostvarite značajne poslovne kontakte. Dobro bi bilo da saslušate šta drugi imaju da vam kažu, umjesto da slijedite vaše ideje i realizujete ih. Previše razmišljanja ometa vas u fokusiranju na bitne stvari te na ovaj način rizikujete mentalno prezasićenje.

Djevica

dnevni horoskop za 17.10.2023.
Snažna želja za promjenom mogla bi vas usmjeriti na razmišljanje o putovanju. Raspoloženi ste za avanturu – željeli biste da upoznate neku daleku kulturu ili da posjetite egzotičnu zemlju. Prijatelji koji žive u inostranstvu bi mogli da vas nagovore da se doselite. Pred iskušenjem ste da postupite impulsivno, ali najbolje bi bilo da malo sačekate.

Vaga

dnevni horoskop za 17.10.2023.
Neki živi snovi bi mogli da vam donesu davno zaboravljena i potisnuta sjećanja. Vrijeme je da se suočite sa prošlošću. Zadržite pozitivno razmišljanje. Psihičke prepreke, na putu finansijske sigurnosti ili sreće u ljubavi, mogle bi da se prevaziđu. Ovo će unijeti mnoge pozitivne promjene u vaš život. Najbolje bi bilo da ih zapišete.

Škorpija

dnevni horoskop za 17.10.2023.
Moguće je da danas proširite krug prijatelja. Neko ko se nedavno doselio u vaš komšiluk mogao bi da zauzme značajno mjesto u vašem životu. Očekujte zanimljive razgovore i pregršt novih, interesantnih stvari. Ukoliko trenutno niste u vezi, ovo bi za vas mogao biti novi početak.

Strijelac

dnevni horoskop za 17.10.2023.
Pred vama je šansa da započnete zanimljiv, kreativan, dobro plaćen posao. Vjerovatno će vam se dopasti, kao i mogućnost da ga obavljate od kuće. Ovo vam pruža slobodu u organizaciji vašeg vremena. Vjerovatno ćete danas poželjeti da se pozabavite nekim kućnim obavezama, prije nego što krenete u akciju. Uzbudljiv dan je pred vama.

Jarac

dnevni horoskop za 17.10.2023.
Osjećate se nevjerovatno privlačno i strastveno. Uživate u prelistavanju skupih časopisa čija je tematika uređenje doma. Ukoliko ste u vezi, poželjećete da veče provedete u zagrljaju voljenog bića. Ukoliko ste sami, nemojte se začuditi ako vašom energijom privučete nekog veoma zanimljivog. Takođe, očekujte priznanje od vama nepoznatih ljudi.

Vodolija

dnevni horoskop za 17.10.2023.
Pravna pitanja će vam danas ići od ruke. Ako treba da obavite neki posao, a da je vezan za sudstvo, advokaturu, dokumenta i slično, pravo je vreme. Vi ste veliki optimista kada je ljubav upitanju. Danas će vam romansa i emocije biti u prvom planu i vjerovatno ćete se zbližiti sa svojim partnerom.

Ribe

dnevni horoskop za 17.10.2023.
Poziv neke interesantne osobe i intimni trenuci danas bi mogli da vam dan učine nezaboravnim. Emocije će prštati na sve strane i zbližićete se na potpuno nov način. Ljubavna poezija, erotski razgovori i romantični filmovi će vas odvesti do zvijezda. Uživajte u ovom danu koji je kao stvoren za ljubav.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima