back to top

Dnevni horoskop za 21.10.2023.

Ovan


Prionite na poslove koji iziskuju vještinu, spretne ruke, posebna znanja i kreativnost. Što zadaci budu složeniji, vaše će zadovoljstvo i užitak biti veći. U nekim odlukama vodićete se intuitivno i drugima djelovati neshvatljivo, ali samo ćete vi znati da ste u pravu. Mogla bi vam se javiti osoba čiji poziv očekujete s nestrpljenjem.

Bik

dnevni horoskop za 21.10.2023.
Mogući su nesporazumi s partnerom oko novca ili prijatelja. Prigovaraćete mu da previše troši ili se neodgovorno ponaša. Ukoliko se pokuša odbraniti od vaših optužbi, spremno ćete mu uzvratiti protuargumentima. Privrženi ćete biti braći ili sestrama te zajedno rješavati neke sporove iz prošlosti.

Blizanci

dnevni horoskop za 21.10.2023.
Ako danas ostvarite poznanstvo, na pomolu je nova ljubavna veza. Bračni odnosi prolaze kroz razdoblje raščišćavanja problema pa će i svađe nerijetko biti i konstruktivne. Uživaćete u razgovoru s osobom koja će vas osvojiti svojim izgledom, znanjem i inteligencijom. Ono što ćete čuti, podstaknuće vas na razmišljanje.

Rak

dnevni horoskop za 21.10.2023.
Ukoliko primijetite da je partner zamišljen, ne dovodite u pitanje njegova osjećanja prema vama. Ne stvarajte probleme tamo gdje ih nema. Trebaće vam dosta samokontrole da izbjegnete svađe i da ne reagujete na uobičajene provokacije. Priuštite više vremena za sebe, omiljene hobije i poslove kojima se kanite uskoro pozabaviti.

Lav

dnevni horoskop za 21.10.2023.
Postaćete aktivniji, što će vas odvesti u zanimljivo društvo i omogućiti proširenje kruga poznanika. Nečiji kompliment daće vam do znanja da vas prijatelji cijene. Bilo da je riječ o rješavanju problema, napetim porodičnim odnosima ili dilemama koje muče prijatelja, poći će vam za rukom da opustite sagovornika i pomognete mu da pronađe rješenje.

Djevica

dnevni horoskop za 21.10.2023.
Nezadovoljstvo i stres mogu se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje pa povedite više računa o sebi. Ne dajte da vas drugi previše iscrpljuju svojim problemima. Neke društvene obaveze prisiljavaće vas da radite ono što inače ne biste, da se pojavljujete na mjestima koja ne volite i razgovarate s pojedincima koji vam idu na živce.

Vaga

dnevni horoskop za 21.10.2023.
Provedite dan u veselom društvu i na različitim mjestima, jer će vas to ispuniti pozitivnom energijom. Nova poznanstva i bogatstvo društvenih zbivanja nastojte doživjeti što opuštenije. Iskoristite konstruktivno svoju kreativnu energiju, zapisujte ideje, uredite stan ili napravite novi razmještaj i uživajte u promjenama.

Škorpija

dnevni horoskop za 21.10.2023.
Pronađite vremena za sebe. Pozabavite se omiljenim aktivnostima koje ste zapustili. Ukoliko se osjetite zanemareno od strane partnera, nemojte dramatizovati. Vaša emocionalna situacija činiće vam se bezizlaznom, ali ako porazgovarate s prijateljicom, njena objektivna procjena vaše situacije pomoći će da shvatite kako za sve ima rješenja.

Strijelac

dnevni horoskop za 21.10.2023.
Bićete skloni promjenama raspoloženja koje partner neće lako podnositi. Pogrešno će ih tumačiti, misleći da izbjegavate njegovu blizinu. Dokažite mu da to nije tako. Samci će biti otvoreni za sklapanje novih poznanstava. Ipak, još uvijek vam se jedna osoba vrzma po glavi i zbog nje niste spremni za nešto novo.

Jarac

dnevni horoskop za 21.10.2023.
Malo je vjerovatno da ćete dan provesti u mirnom ugođaju. Vrijeme će proticati ubrzano, a na dnevnom redu naći će se planovi za uređenje stambenog prostora. Veče posvetite partneru i ukućanima. Izlazak udvoje podsjetiće vas na dane romantike. Obavite obećanu posjetu rodbini ili roditeljima koji vas željno iščekuju.

Vodolija

dnevni horoskop za 21.10.2023.
Organizujte dan onako kako vam odgovara, bilo da je to dugo jutarnje spavanje ili planiranje večernjeg izlaska. Zaboravite na brige i obaveze, priuštite sebi neku malu radost. Nemojte dopustiti da bliske osobe utiču na vaše raspoloženje ili da vas pogrešno savjetuju, čak i u najboljoj namjeri. Samcima predstoji poznanstvo.

Ribe

dnevni horoskop za 21.10.2023.
Ako osjetite nervozu, objasnite bližnjima kako se osjećate pa vas neće opterećivati suvišnim pitanjima i dodatnim obavezama. U ljubavi ćete biti sumnjičavi i skloni ljubomori. Nemojte dopustiti da partner to primijeti, posebno ako je vaša veza tek odnedavno počela. Njegujte kvalitet slobodnog vremena, posvetite se hobijima.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima