Dnevni horoskop za 24.10.2023.

Ovan


Neće vam biti jednostavno da pomirite različite interese s ljubavnim partnerom te poslovne i porodične obaveze. Ipak, uz malo više truda i organizacije, sve možete. Za rad nećete biti previše motivisani pa ćete poslovne aktivnosti moći obaviti tek uz podršku kolega. Ostanite dosljedni svojim stavovima i u ljubavi.

Bik

dnevni horoskop za 24.10.2023.
Mnogo toga vrtiće se oko pružanja i primanja pomoći, rješavanja tuđih problema. Možda ćete se naći u ulozi ljubavnog savjetnika i pomoći prijatelju da se pomiri s partnerom. Poželjećete da učinite nešto za sebe i poklonićete sebi možda putovanje, knjigu ili novi telefon. U saobraćaju vozite savjesnije!

Blizanci

dnevni horoskop za 24.10.2023.
Pazite na svoj novac, jer su mogući veći troškovi. Odvajajte pomalo na stranu, dobro će vam doći ušteđevina. Ako je u toku renoviranje stana ili kupoprodaja nekretnine, doznaćete za neke olakšavajuće okolnosti ili će vas prijatelji uputiti na pravu adresu. Povoljno je vrijeme za obavljanje dugo odgađanih pregleda i terapija.

Rak

dnevni horoskop za 24.10.2023.
Bićete puni energije i samopouzdanja, što će pridonijeti pozitivnijem ljubavnom životu. Dobro ćete usmjeravati energiju i zalaganjem ostvariti vaše planove. Popodnevni odmor često će prekidati zvonjava telefona ili kucanje na vratima. Bićete traženi i dogovaraćete izlaske.

Lav

dnevni horoskop za 24.10.2023.
Udaljite se od osoba koje vas opterećuju i umaraju. Prilikom traženja ljubavnog mira i zadovoljstva, oslobodite se sjena prošlosti i zaboravite na ono što je bilo. Jedino tako ćete otvoriti sebi put ka novim odnosima. Ne gubite energiju na aktivnosti koje ne pridonose ostvarivanju važnijih ciljeva.

Djevica

dnevni horoskop za 24.10.2023.
Bilo da je riječ o ljubavi ili poslu, pokrenite željena zbivanja. Nastupićete mudro u svim situacijama pa je uspjeh neupitan. Nećete biti raspoloženi za trzavice pa će i partner gubiti volju za bilo kakvom raspravom. Osjećate li kreativni nemir, pronađite nešto s čim ćete se baviti u slobodno vrijeme i što bi vas ispunjavalo.

Vaga

dnevni horoskop za 24.10.2023.
Poslovi će napredovati, ali ne bez teškoća. Burno ćete reagovati na kolegine izjave i postupke. Previše pažnje ćete obraćati na to šta drugi misle o vama, što će vas nepotrebno iscrpljivati. Izbjegavajte rizike i previše smjele poduhvate, samo zato da biste dokazali izdržljivost i odlučnost. Dovoljno ste se dosad dokazivali.

Škorpija

dnevni horoskop za 24.10.2023.
Bićete puni energije pa ćete brže stizati s jednog mjesta na drugo ili prelaziti s teme na temu. Ako trebate da sređujete neka dokumenta ili da dobijete dozvolu, dan je idealan za to. Sve, inače vama mrske obaveze, obavićete s manje muke nego inače. Ne odbijajte ljubavne ponude i pozive za izlaske i otvorite se prema novim iskustvima.

Strijelac

dnevni horoskop za 24.10.2023.
Mogli biste dobiti novo radno mjesto koje podrazumijeva putovanja i terenski rad. Mlađi pripadnici znaka mogli bi pojačano tražiti vašu pažnju – ne uskraćujte im je. Povrat duga ili uplata zaostalog honorara omogućiće vam ostvarivanje želje. Dan je uopšteno pogodan za ulaganja, kupoprodaju nekretnina ili rješavanje zajma.

Jarac

dnevni horoskop za 24.10.2023.
Vaši su planovi ostvarivi, a vrijeme ostvarenja sve je bliže. Dogovaraćete sastanke i pripremati se za nove i zahtjevne projekte. Nadmetanje i razlike u karakterima biće kamen spoticanja u brakovima. Teško će vam pasti bilo kakvo popuštanje partneru, naročito ako njegovo ponašanje prelazi granice podnošljivosti.

Vodolija

dnevni horoskop za 24.10.2023.
Moraćete promišljenije uskladiti obaveze i obećanja koja ste dali drugima. Možete se naći u škripcu s vremenom i novcem te potražiti nečiju pomoć. Ipak, nećete moći uticati na splet okolnosti pa će novac dolaziti i odlaziti sam po sebi. Promjene raspoloženja biće česte, a mučiće vas i manje zdravstvene tegobe.

Ribe

dnevni horoskop za 24.10.2023.
Vaše prednosti doći će do izražaja, a nesigurnost ćete vješto prikrivati šarmom i osmijehom. U poslu ćete privlačiti pažnju kreativnim rješenjima. U odličnom ste ljubavnom razdoblju koje donosi romantiku i strast. Fizička privlačnost ili osjećaj razumijevanja ostaviće poseban pečat u vezama i brakovima.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima