back to top

Dnevni horoskop za 26.10.2023.

Ovan


Osvijestićete skrivene potrebe i želje koje se niste usudili priznati te ih pokušati ostvariti. Uspjećete se približiti osobi koju potajno volite i koja će vam priznati da mašta o vama. Porast poslovnih obaveza neće poremetiti zanos i ushićenje emotivnog života kod Ovnova koji su u vezi ili braku. Ugodno će vas iznenaditi nečija dobronamjernost.

Bik

dnevni horoskop za 26.10.2023.
Mišljenje roditelja previše će uticati na vaše odluke. Partner će to primijetiti i upozoriti vas. Moraćete podnijeti teret kućnih obaveza – ne računajte na pomoć sa strane. Mogli biste probuditi ljubavnu nadu osobi koja vas ne zanima pa ćete imati problema kako se iščupati iz te situacije. Ne poigravajte se tuđim osjećanjima.

Blizanci

dnevni horoskop za 26.10.2023.
Vaša sposobnost koncentracije i usmjeravanja energije na zadani cilj biće bez premca. Postaće vam jasnije neke situacije. Mogli biste doći u posjed traženih informacija ili riješiti problem vezan za rodbinske odnose. Ako ste u lošoj vezi ili razmišljate o raskidu, biće vam lakše to učiniti ako postoji neko u koga ste već zaljubljeni.

Rak

dnevni horoskop za 26.10.2023.
Bude li neko širio tračeve o vama, uzvratićete argumentovano i tako stati nakraj zlobnicima. Bićete svjesni koliko vrijedite i nećete dopuštati nikome da vas ponižava. Mnoge će razveseliti povoljne finansijske okolnosti. Nove ljubavi rađaće se u najrazličitijim situacijama. Za oko vam je zapeo neko moćan i ugledan.

Lav

dnevni horoskop za 26.10.2023.
Intuicija će vam biti istaknuta pa ćete unaprijed znati šta slijedi te biti korak ispred drugih. Već ćete prilikom prvog površnog pogleda ili stiska ruke nepogrešivo osjetiti o kakvoj je osobi riječ i hoće li ona zauzeti neko posebno mjesto u vašem životu. Dobićete kompliment od djece, a pogledi bračnog partnera otkrivaju da ste mu poželjni.

Djevica

dnevni horoskop za 26.10.2023.
Partnerova nervoza na vas će djelovati porazno – imaćete osjećaj da mu ide na živce sve što radite. Doznajte ima li kakvih problema koji ga čine napetim. Slobodni ne bi trebalo da previše insistiraju na poznanstvu sa simpatijom. Zasad će biti dovoljni osmijesi i pogledi. Moraćete paziti na stariju osobu ili povesti računa o tuđem domaćinstvu.

Vaga

dnevni horoskop za 26.10.2023.
Manje se povjeravajte prijateljima koji neće znati čuvati vaše tajne. Nekim društvenim situacijama trebate pristupati ležernije. Zdravlje će zahtijevati pojačanu brigu, posebno ako patite od hroničnih tegoba. Zdravije se hranite, smanjite unos masti i šećera. Večernje druženje s prijateljima iznjedriće zanimljivo poznanstvo.

Škorpija

dnevni horoskop za 26.10.2023.
Ako vas neko nehotice povrijedi neprimjerenim komentarom, nemojte mu to odmah uzeti za zlo. Sjetite se da se i vama zna dogoditi da kažete nešto što može zvučati uvredljivo. Ukoliko osjećate bolove u vratnim mišićima, uzrok može biti nagomilani stres. Stručna masaža eliminisaće napetost i ukočenost.

Strijelac

dnevni horoskop za 26.10.2023.
Prijateljsko ophođenje oraspoložiće vas i zbližiti s partnerom, djecom ili kolegama. Kontaktiraćete s prijateljima koji su neko vrijeme proveli u inostranstvu. Njihova životna iskustva će proširiti vaše vidike i još jednom vas uvjeriti u čudnovatost ljudskih sudbina. Slobodni će napokon pokleknuti udvaranju osobe koja ih već dugo osvaja.

Jarac

dnevni horoskop za 26.10.2023.
Dolazi do izražaja snaga vašeg karaktera, posvećenost cilju i ljubav prema izazovima. Ništa prosječno vas ne zadovoljava, tražite više i bolje. Prihvatite nenametljivu podršku i savjete naklonjene osobe – podsjetiće vas da u nečemu pretjerujete. Loše vijesti vezane za novac mogle bi vas uznemiriti.

Vodolija

dnevni horoskop za 26.10.2023.
Teško ćete se koncentrirati pa će mogućnost grešaka biti povećana. Bez prethodne provjere nemojte ništa prosljeđivati šefovima. Samcima će se udvarati osoba prema kojoj će gajiti nedefinisana osjećanja. Iako nećete moći poreći snažnu privlačnost, osjećaćete da nešto krije pa ćete se radije zadržati na odstojanju.

Ribe

dnevni horoskop za 26.10.2023.
Mogli biste određeni novčani iznos uložiti u opremanje kuće ili pomagati siromašnijim članovima porodice. Ako ste planirali podignuti kredit, sada je prava prilika. Dan je uopšteno povoljan za učestvovanje u nagradnim igrama, kupovini i prodaji. Rastužiće vas informacije iz života prijatelja, naročito ako su vezane za bolest i porodične probleme.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima