back to top

Evo šta pomračenje Mjeseca u Biku donosi vašem znaku

Tokom ovog posebno energičnog punog Mjeseca, potrebe i želje svakog znaka horoskopa izaći će na vidjelo. Sada je vrijeme da se ponovno fokusiramo na ono što nam donosi zadovoljstvo i podršku, bilo da se radi o emocionalnim ili konkretnim aspektima naših života.

Ovo pomračenje označava kulminaciju ciklusa koji je započeo 2021. godine, kada je Sjeverni čvor bio u Biku. Iako su se kolektivne brige od tada razvile, ova lunacija služi kao podsjetnik da ne bi trebalo da se lišimo onoga što istinski želimo, čak i ako se može činiti neozbiljnim ili materijalističkim.

Evo kako će djelomično pomračenje Mjeseca 28.10. utjecati na svaki znak horoskopa.

Ovan


Vrijeme je da se pripremite za rješavanje problema vezanih za novac, resurse i vrijednosti. Ovaj moćni pun Mjesec zapaliće snažnu želju u vama za sigurnošću i materijalnom udobnošću.

Pripremite se za moguće promjene u prihodima ili možda čak važnu kupovinu koja ispunjava vašu potragu za stabilnošću. Obratite pažnju na svoje finansijske aspiracije, jer bi ovo moglo biti savršeno vrijeme da ispunite nešto što ste željeli.

Bik

evo šta pomračenje mjeseca u biku donosi vašem znaku
Pomračenje Mjeseca 28.10. osvijetliće vašu prvu kuću, obasjavši svjetlom reflektora vaše potrebe i želje. Ako ste bili pretjerano fiksirani na svoje odnose s drugima, ovaj pun Mjesec predstavlja priliku da razmislite o tome što vam zaista donosi lično zadovoljstvo.

Odvojite trenutak da otkrijete kako možete samostalno pronaći radost u životu. Iako su veze s drugima važne, ključno je ne oslanjati se previše na vanjske izvore za svoju sreću.

Blizanci

evo šta pomračenje mjeseca u biku donosi vašem znaku
Dragi Blizanci, pomračenje Mjeseca u Biku rasvijetliće vašu želju za povlačenjem i odvajanjem od vanjskog svijeta. Kao prirodno znatiželjan i društven horoskopski znak, ponekad zanemarujete radosti svog privatnog života.

Prihvatite ovaj dan kao priliku da se prepustite potpunoj privatnosti. Priuštite sebi umirujuću masažu, planirajte romantičnu večeru ili pronađite načine da se opustite bez brige o tome šta drugi misle. Savršeno je vrijeme da stvorite trenutke samo za sebe.

Rak

evo šta pomračenje mjeseca u biku donosi vašem znaku
U ovom periodu tražićete zadovoljstvo i utjehu kroz svoja prijateljstva i saveze. Dok Mjesec, vaša vladajuća planeta, bude dostizao svoj vrhunac, razmišljaćete o načinima na koje možete njegovati trajne veze koje ste izgradili.

Uložite vrijeme u svoja prijateljstva ili se uključite u mogućnosti umrežavanja koje pružaju dugoročne koristi. Vaša zajednica je mjesto gdje ćete pronaći najviše radosti. Povežite se s onima koji donose utjehu i radost u vaš život.

Lav

evo šta pomračenje mjeseca u biku donosi vašem znaku
Lavovi, pomračenje Mjeseca u Biku podstaknuće pojačan osjećaj želje u vama. Ovaj nebeski događaj posebno će ojačati vašu želju za stabilnošću i dugoročnim zadovoljstvom u vašem profesionalnom životu.

Budite spremni na moguću promjenu putanje svoje karijere, onu koja je više u skladu s vašom urođenom potrebom za sigurnošću i ispunjenjem u vašem poslu.

Tokom ovog razdoblja moguće je da vaša postignuća dođu do izražaja, dopuštajući vašim talentima i sposobnostima da zablistaju.

Imperativ je odvojiti vrijeme da prepoznate i proslavite svoje uspjehe. Upamtite, ovo je priznanje zasluženo i vaša postignuća ostvaruju se upornošću i predanošću, a ne preko noći.

Djevica

evo šta pomračenje mjeseca u biku donosi vašem znaku
U ovom periodu bićete podstaknuti da prigrlite stabilnost koju nude vaše temeljne vrijednosti i uvjerenja. Iako vas energija koja okružuje ovaj događaj može prizemljiti, javiće se i želja da pređete uobičajene granice.

Bilo kroz putovanje ili istraživanje novih kulinarskih užitaka, treba uživati u svakom poduhvatu koji vas lagano gura izvan vaše zone udobnosti.

Vaga

evo šta pomračenje mjeseca u biku donosi vašem znaku
Pomračenje Mjeseca u Biku će zasjati u centru pažnje zajedničkih resursa i intimnih veza. Ovaj kosmički događaj podstiče vas na razmišljanje o važnim zajedničkim finansijskim odlukama s partnerom, kao što je zajednička velika kupovina, otplata duga ili čak otvaranje zajedničkog štednog računa.

Snažan uticaj pomračenja naglašava vašu želju za dugoročnom finansijskom sigurnošću, nadahnjujući vas da donosite odluke koje će vremenom dati plodonosne rezultate. Prihvatite ovu priliku da mudro uložite i postavite temelje za prosperitetnu i održivu budućnost.

Škorpija

evo šta pomračenje mjeseca u biku donosi vašem znaku
U vašoj sedmoj kući, pomračenje Mjeseca u Biku će baciti svoju transformativnu energiju u vaše romantične veze i partnerstva. Pripremite se za duboka otkrića o dubini i intimnosti koje želite unutar ovih odnosa.

Čak iako nije vaša priroda da olako otkrivate svoje slabosti, sada je vrijeme da se oslonite na podršku najbližih ljudi. Prihvatite priliku da se zbližite s onima u koje zaista vjerujete.

Strijelac

evo šta pomračenje mjeseca u biku donosi vašem znaku
Strijelci, pomračenje Mjeseca u Biku će osvijetliti vaše dnevne navike, rutine i rituale. Odvojite trenutak da pomno proučite svakodnevne zadatke koji oblikuju vaš život, posebno one koji vam pružaju stabilnost i uzemljenje.

Sada je savršeno vrijeme da date prednost svojoj dobrobiti i svemu što vam pomaže da budete najbolji. Kako godina bude odmicala, razmislite o primjeni discipliniranijeg režima dok i dalje ostavljate mjesta za uživanje i zabavu.

Jarac

evo šta pomračenje mjeseca u biku donosi vašem znaku
Kako se približava pomračenje Mjeseca u Biku, otkrićete da čeznete za udobnošću, stabilnošću i dosljednošću u svojim strastima i užicima.

Dok produktivnost ostaje prioritet za vas, ovo je poziv da u potpunosti prihvatite i prepustite se životnim radostima kad god vam se ukaže prilika. Uživajte bez postavljanja previše ograničenja. Posvetite vrijeme svojim omiljenim hobijima i aktivnostima te cijenite trenutke provedene s najdražima.

Vodolija

evo šta pomračenje mjeseca u biku donosi vašem znaku
Pomračenje Mjeseca odvija se u vašoj četvrtoj kući pa ćete usljed toga razmišljati o tome kako unijeti više radosti i sreće u svoj dom i porodični život.

Ovo razdoblje, takođe, može otkriti ključne uvide vezane za vašu trenutnu životnu situaciju, podstičući vas da razmislite o promjenama koje podupiru vašu dugoročnu udobnost i sreću.

Ribe

evo šta pomračenje mjeseca u biku donosi vašem znaku
Ribe, pomračenje Mjeseca u Biku osvijetliće vaše misli i ideje, pojačavajući njihovu važnost. Nakon istraživanja različitih koncepata tokom mjeseca, ovo je vrijeme da dio tog novog znanja stavite u praksu u svoju svakodnevnu rutinu.

Takođe je pogodno vrijeme da se uključite u svoju zajednicu i podijelite svoja otkrića. S mnoštvom ideja koje vam se vrzmaju po glavi, biće ključno pronaći način da ih izrazite.

Izvor: Atma

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima