Policija u Tesliću konačno oduzela automobil Dejanu Ćeliću

Službenici Policijske stanice Teslić privremeno su oduzeli automobil Dejanu Ćeliću Belom koji je u nekoliko navrata „obarao“ pješake i bicikliste u Tesliću i kojem policija godinama nije mogla ništa.

Policijski službenici su juče prilikom redovne kontrole saobraćaja u Tesliću kontrolisali i „Renault Clio“ kojim je upravljao Ćelić. Policija je utvrdila da Ćelić nema vozačku dozvolu, odnosno da je njegova vozačka dozvola poništena rješenjem Policijske uprave Doboj početkom avgusta.

– Provjerama u službenim evidencijama je utvrđeno da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja i prouzrokovanju saobraćajnih nezgoda sa posljedicama po lica te na osnovu Zakona o prekršajima od navednog lica je oduzet navedeni putnički automobil. Protiv navedenog lica će Osnovnom sudu u Tesliću biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka – kazala je za IZVOR portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Beli je u nedjelju, 2. avgusta, udario pješaka u Tesliću, u ulici Svetog Save, kod starog gradskog groblja. Na snimku, koji je u posjedu IZVORA, vidi se kako Beli u zelenom „Opelu“ udara starijeg biciklistu. Potom mu prilazi i pomaže mu da ustaje.

– Udari čovjeka, razbi ga. Udari čovjeka. Beli, jesi lud! Razbio si čovjeka dobro. Udari ti čovjeka dobro, jebem ti sunce. Udario si ga dobro, jeb’la te nedjelja. Zovi Hitnu odmah, razbio si čovjeka – čuje se na snimku.

Ćelić je 29. januara udario autom starijeg čovjeka koji je zbog nagnječenja grudnog koša prebačen u dobojsku bolnicu. Ćelić je više puta sankcionisan u proteklih nekoliko godina, a zbog čestog „divljanja“ po cesti prije tri godine mu je zabranjeno upravljanje automobilom u trajanju od 60 dana.

Ćelić se nakon toga „pohvalio“ na društvenim mrežema ističući kako „ima 9.000 KM kazni“ i kako „vozačku nema već deset godina“. Beli je registrovan kao izvršilac četiri saobraćajna prekršaja. Uprkos tome, nikada nije krivično gonjen, a sve dosadašnje kazne je platio.

Bahati vozač je 16. decembra 2017. godine udario pješaka i nakon toga je pobjegao sa mjesta nesreće. Udareni pješak je zadobio lakše tjelesne povrede.

Ćelić se 29. jula prošle godine u Tesliću potukao sa P.M. i to nakon što ga je P. M. upozorio da obrati pažnju na pješake u saobraćaju. Nakon te opaske Ćelić je odlučio da se sam obračuna sa iznenadnim „savjetnikom“.

Ćelić je napao P. M. a potom ga poprskao suzavcem. Nakon toga je iz gasnog pištolja ispalio par hitaca. Povrijeđenom P.M. je ukazana ljekarska pomoć u teslićkom Domu zdravlja Teslić, a gasni pištolj je pronađen i oduzet.

G. Dakić / izvor.ba

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar
Unesite ime