PRUGASTA KOŠULJA, SAVRŠENI SPOJ SVESTRANOSTI I ELEGANCIJE

prugasta košulja, savršeni spoj svestranosti i elegancije

Ali, prvi proljetni dani sada su iza nas, a ispred nas nalazi se onaj najbolji dio proljetne sezone koji je stvoren za uživanje u sunčanijim i toplijim danima, ali i za uživanje u svoj raskoši proljetne mode.

U središtu ormara i odjevnih kombinacija za proljetne dane istaći će se trendi noviteti, ali i nekoliko omiljenih modnih klasika koji su toliko dobri da je bez njih gotovo nemoguće zamisliti (proljetnu) garderobu.

Jednostavni krojevi i neutralna paleta boja su onaj savršeni spoj iza odjevnih komada i modnih dodataka koje zovemo klasicima modnog svijeta. Iako u svoj suštini jednostavni, modni klasici istovremeno su najrafinisaniji dio modnog svijeta koji umijeće dizajniranja i kreiranja podižu na novi nivo.

Osim što se ističu kao komadi koji će uvijek imati svoje mjesto u našoj garderobi i svakodnevnim kombinacijama i koji su zaista vrijedni investicije, nezanemariva je i doza elegancije koju unose u ormar i izgled. Jedan od baš takvih modnih klasika s kojim ne možete pogriješiti, jer donosi savršeni spoj svestranosti i elegancije, jeste prugasta košulja.

The post PRUGASTA KOŠULJA, SAVRŠENI SPOJ SVESTRANOSTI I ELEGANCIJE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima