back to top

Šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu

Vaš stil način je vašeg ličnog izražavanja te govori dosta toga o vašoj ličnosti. Da li uvijek želite da ostavite dobar prvi utisak ili uvijek stojite negdje u pozadini? Jeste li pristalica klasične crne boje ili više uživate u vatrenijim nijansama poput crvene i ružičaste?

Svaki mali detalj otkriva nešto o vama. Međutim, šta određuje izbor vašeg ličnog stila? Pa, vaš zvjezdani znak ima dosta veze s tim. Evo šta on i govori o vašem stilu.

Ovan

šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu
Žena rođena u ovom znaku nikada ne zazire da isproba nešto novo. Prirodni vođa, ona je prva koja isprobava nove trendove. I ne samo to – ona je jedna od onih žena koja i sama postavlja nove trendove. Ne boji se eksperimentisati i uvijek je lijepo i skladno obučena.

Bik

šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu
Nonšalantna i živahna, žena rođena u ovom znaku ima opušteni stil kojem mnogi zavide. Može nositi bilo šta i izgledati kao sa naslovnice nekog modnog časopisa. Nije ljubitelj nekvalitetnih materijala te o svojoj garderobi razmišlja kao o investiciji. Potpuno je prirodna i obožava kvalitetne stvari.

Blizanci

šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu
Blizanci imaju usklađen stil, ali vole da ga mijenjaju kad god se za to pojavi prilika. A zašto i ne bi? Kada je riječ o njihovoj odjeći i modnom smislu, žene rođene u ovom znaku veoma su maštovite. Imaju veoma oštro oko kada je riječ o miješanju i usklađivanju različitih tkanina i uzoraka. Uglavnom vole da je ono što nose zabavno i eklektično.

Rak

šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu
Žena Rak je brižna i odana. Uvijek će radije nositi tamne farmerice u kombinaciji sa bijelom majicom nego trenutne trendove. Njoj je uvijek jasno šta želi nositi i skoro pa nikada nema potrebu da to mijenja. Uredna je i pedantna, a može se reći da baš previše i ne mari za sezonske trendove. Ipak, ona nije staromodna.

Lav

šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu
Žena rođena u ovom znaku pobornik je klasičnih komada garderobe. Ona kupuje vanvremenske komade odjeće i otjelovljenje je elegancije i samopouzdanja gdje god se pojavi. Ona trendove uzima sa dozom rezerve, a ima šesto čulo koje joj pomaže da sazna koji trendovi će se dugo zadržati. Bez obzira da li nosi štikle i suknju olovka kroja ili farmerice i gležnjerice, za njom se uvijek svi okreću.

Djevica

šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu
Žena rođena u ovom znaku je, kada je riječ o modi, veoma detaljna. Njoj je zaista bitno kako izgledaju šavovi na hlačama, voli lijepe ukrase, ali i jedinstvene komade garderobe. Kod nje se vrijednost nečega ogleda u zbiru svih dijelova. Njen stil uvijek je pedantan i promišljen: sve što nosi je planski obukla, od cipela do naušnica.

Vaga

šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu
Ona je 100% svoja, u svim prilikama. Od živopisnih komada do monohromatske klasike, njena garderoba je uravnotežena mješavina svega što ona voli. Budući da je njen stil višestruk, ona može nositi bilo šta i učiniti taj stil jedinstvenim. Bilo da je u pitanju šik kombinezon ili uske farmerice, to na njoj izgleda odlično.

Škorpija

šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu
Svima je poznato da su Škorpije strastveni pobornici mode. Žena rođena u ovom znaku izuzetno je izražajna, a odjeću koristi da prenese svoje raspoloženje. Od boho stila do prekrasnih cvjetnih printova, ona jednostavno zna kako da ih najbolje iznese i zaista je odlična u tome. Njena hrabrost joj dozvoljava da bez ustručavanja isproba nove trendove, a koje se neke žene nikada ne bi usudile probati.

Strijelac

šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu
Za nju se može reći da je žena koja obožava crnu boju. Obavijena je pravim velom misterije. Diskretna i žestoko nezavisna, ona voli da određuje pravila i norme oblačenja. Drugi se dive njenoj sposobnosti da sasvim običnu kombinaciju transformiše u nešto elegantno i spektakularno. Najbolje od svega? To joj je sasvim prirodno: umjesto da odjeća naglašava njen stil, ona stil gradi sama.

Jarac

šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu
Ovaj znak odlikuju disciplina, odgovornost i snalažljivost – kvaliteti koji se i te kako odražavaju u stilu žene rođene u ovom znaku. Ona nije žena koja će pola svoje plate potrošiti na rasprodaji. Ona je razumna i uvijek se trudi da izabere jedan komad garderobe, ali da on izgleda odlično. Njen ormar je uredan, metodičan i uvijek organizovan.

Vodolija

šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu
Ona je žena nepomirljivog, slobodnog duha. Njen stil je hirovit i odražava njen optimistični pogled na svijet. Ona voli svijetle boje i jednostavne tkanine, a uopšte se ne stidi da nosi dugu suknju u boho stilu ili rese. Ona je ono što jeste i to je tako lijepo.

Ribe

šta vaš horoskopski znak govori o vašem stilu
Kada je riječ o stilu, žena rođena u ovom znaku prilično je samozatajna. Pažljiva, intuitivna i razumna, ona se skoro uvijek drži podalje od svega što je previše čudno te joj je udobnost uvijek na prvom mjestu. Ljubitelj je neutralnih boja, a njen stil najbolje se može okarakterisati kao minimalistički i udoban.

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima