Bogdanić za IZVOR: Ide ti tužba, vidimo se na sudu!

foto: Siniša Pašalić/srpskainfo.com

Bivši ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću, poslanik SNSD-a u PS BiH i direktor zdravstveno-turističkog centra „Banja Vrućica“ Dragan Bogdanić poručio je da će da tuži IZVOR zbog teksta „Maske bez deklaracije u Bogdanićevoj apoteci dvije KM“. 

Podsjećamo, IZVOR je juče objavio tekst u kojem se navodi da je jedna firma iz Federacije BiH prodala „Banji Vrućici“ 4.000 maski za lice cijeni od 1,45 KM bez PDV-a po komadu. Bogdaniću se nije dopao naslov jer, kako je napisao, apoteka nije njegova.

– Ide ti tužba. Apoteka nije moja. Vidimo se na sudu – poručio je Bogdanić novinaru IZVORA.

Bogdanić je juče za IZVOR kazao da nabavka ovih maski nije nikakva atrakcija.

– To što smo maske donirali vrtićima nije izazvalo interes javnosti. Ili što smo dali hotel za karantin. U pitanju su maske koje su višekratne i koje se mogu prati. Sve maske koje smo nabavili prodane su za tri sata – kazao je Bogdanić.

On je dodao da će danas u prodaju imati i manje kvalitetne maske koje će manje koštati. Cijena maski u Srbiji je, kako je rekao, 120 dinara ili jedan evro.

– Nama je bitno da se narod zaštiti, a ne da pravimo biznis. Zato smo maske i podijelili vrtićima i policiji i zato smo dali hotel za karantin. Dajemo i hranu za pet višečlanih porodica, odnosno za 27 članova – kazao je Bogdanić.

Bogdanić nije želio da kaže od koga su maske nabavljene. IZVOR nezvanično saznaje da je u pitanju kompanija iz Federacije BiH.

G. Dakić / izvor.ba

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar
Unesite ime