back to top

Dobrodošli na zenica info portal Izvor.ba, vašu destinaciju za najnovije i najsveobuhvatnije izvještavanje o lokalnim vijestima u Zenici i okolini. Razumijemo važnost informiranja u današnjem svijetu koji se brzo razvija i naš tim posvećenih novinara i reportera je posvećen tome da vas drži u toku sa tačnim i nepristranim vijestima.

Naša misija:

Na IZVOR.BA portalu naša misija je da građanima Zenice prenosimo vijesti koje su važne. Nastojimo pružiti pravovremene relevantne i činjenične informacije kako bismo vam pomogli da ostanete povezani sa svojom zajednicom. Naš cilj je osnažiti pojedince znanjem i promovirati građanski angažman kroz naše izvještavanje.

Sveobuhvatna pokrivenost:

Pokrivamo širok spektar tema uključujući lokalnu politiku poslovno obrazovanje zdravlje, sport, umjetnost i kulturu i još mnogo toga. Od najnovijih vijesti do detaljnih sadržaja, naš tim neumorno radi kako bi vam pružio najsveobuhvatniji izvještaj o razvoju i pričama zeničkih događaja.

Veza sa zajednicom:

Naša posvećenost zajednici seže dalje od izvještavanja o vijestima. Cijenimo vaš doprinos i potičemo angažman zajednice. Pozdravljamo povratne informacije o prijedlozima priča i doprinose naših čitatelja. Zajedno možemo stvoriti platformu koja odražava bogatu tapiseriju života u Zenici.

Zašto odabrati Izvor.ba?

– Pouzdano izvještavanje: pridržavamo se najviših etičkih standarda u novinarstvu. Provjeravamo činjenice, intervjuiramo vjerodostojne izvore i objektivno prezentiramo vijesti.

– Lokalna perspektiva: Naš tim lokalnih novinara ima duboko razumijevanje jedinstvenih karakteristika Zenice i osigurava da naše izvještavanje ima odjek u lokalnoj zajednici.

– Pravovremena ažuriranja: budite informirani s ažuriranjima u stvarnom vremenu i upozorenjima o najnovijim vijestima koja se isporučuju direktno u vašu pristiglu poštu ili putem naše web stranice i mobilne aplikacije prilagođene korisnicima.

– Pristupačno i prilagođeno korisniku: Naša web stranica i mobilna aplikacija dizajnirani su da omoguće besprijekoran pristup novinskim člancima, video galerijama fotografija i interaktivnim funkcijama.

– Zanimljiv sadržaj: Osim vijesti, nudimo tekstove koji izazivaju razmišljanje, pronicljive intervjue i zadivljujuće sadržaje koji obogaćuju vaše razumijevanje istorije kulture Zenice i ljudi.

OGLAŠAVANJE:

Melisa Čančar Karahodža
direktorica prodaje

marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO

Alem Sinanović
urednik digitalnih medija

info@izvor.ba / info@tnt.ba
+387 62 554 222