Diskoteka „Lane“ odbornika SNSD-a protiv odluke Republičkog štaba

Diskoteka „Lane“ u Tesliću, čiji je vlasnik odbornik SNSD-a u SO Teslić Marko Trivunović Lane, radila je tokom vikenda do pola tri poslije ponoći.

Načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove sa komunalnom policijom Goran Jović rekao je za IZVOR da su u noći između subote i nedjelje službenici ovog odjeljenja uradili inspekcijski nadzor u diskoteci „Lane“.

– Konstatovani su određeni propusti i danas radimo na tom slučaju. Biće provedena zakonska procedura – rekao je Jović.

IZVOR saznaje da su u Trivunovićevom društvu te noći bili odbornik SNSD-a Srđan Klječanin i odbornik PDP-a Alen Seferović. Sagovornici našeg portala ističu da upravo njih dvojica nisu dozvolili inspektorima da rade svoj posao, nakon čega je pozvana policija.

Klječanin i Seferović nisu odgovarali na naše pozive.

Mediji su prije dva dana objavili vijest da je i restoran „Agape“ u centru Banje Luke, koji je u vlasništvu Dodikove kćerke Gorice i snahe Ivane, radio do pola četiri poslije ponoći. „Agape“ je kasnije demantovao ovu vijest i rekao da će tužiti medije koji su objavili tu informaciju.

Podsjećamo, Republički štab za vanredne situacije donio je 22. maja ove godine zaključak o regulisanju radnog vremena ugostiteljskih objekata kojim se ograničava radno vrijeme ugostiteljskih objekata za ishranu i piće u periodu od 6.00 do 23.00 časa.

Trivunović je bio član SNSD-a, zatim SDS-a, da bi se potom prošle godine vratio u SNSD.

U decembru 2012. godine u svojoj diskoteci je, kako su pisali mediji, mlatio koga je stigao! Mnogi gosti su te noći razbijenih noseva i nagnječenih rebara morali da potraže pomoć u teslićkom Domu zdravlja. Trivunović je tada bio bez komentara.

Naslovna strana dnevnih novina „Press RS“ od 28. decembra 2012. godine

U septembru 2016. godine Trivunović je pred početak predizbornog skupa Opštinskog odbora SNSD-a u teslićkom naselju Blatnica uništavai stranačka obilježja SNSD-a i prijetio aktivistima ove stranke zbog čega je došlo do međusobnog naguravanja. 

Na­čel­nik op­šti­ne Te­slić Mi­lan Mi­li­će­vić je 2017. godine na osno­vu licitacije prodao Trivunoviću 1.149 me­ta­ra kva­drat­nih grad­skog gra­đe­vin­skog zem­lji­šta. Tri­vu­no­vić je ta­ko od op­šti­ne Te­slić do­bio gra­đe­vin­sku par­ce­lu po 150 ma­ra­ka po me­tru kva­drat­nom, odnosno za grad­ski trg je iz­dvo­jio sa­mo 172.350 KM. Na toj lokaciji, koja se nalazi u centru Teslića, danas se nalazi diskoteka „Lane“.

Trivunović nije odgovarao ni na naše pozive, ni na naše poruke.

Vidovdanski turnir u malom fudbalu, u organizaciji Mladih SNSD-a, održaće se 27. i 28. juna u Blatnici pored Teslića. S obzirom na to da je odlukom Republičkog štaba zabranjeno okupljanje više od 50 osoba na jednom mjesu, pitanje je kako će ovaj turnir biti organizovan i da li mogu biti provedene preporučene zdravstvene mjere.

Predsjednik Mladih SNSD-a Denis Šulić rekao je za IZVOR da su Mladi ove stranke posljednjih nekoliko sedmica organizovali nekoliko događaja u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.

– Provjeriću da li je tako i u slučaju organizovanja turnira, ali nezvanično sam čuo da bi mjere koje se odnose na broj građana okupljenih na javnom mjestu mogao biti povećan već danas. Mislim da Republički štab razmišlja u tom smjeru. Razgovaraću sa Mladima SNSD-a u Tesliću i upozoriću ih da  sve aktivnosti moraju biti u skladu sa propisanim mjerama – kazao je Šulić.

G. Dakić / izvor.ba

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar
Unesite ime