back to top

3.6 miliona lajkova: Ovom fotkom službeno je završila najduža holivudska svađa

Katy Perry objavila je na Instagramu selfie s Taylor Swift, a njihova zajednička fotku je u samo jednom danu lajkalo više od 3.2 milijuna ljudi i dosad je prikupila čak 3.6 milijuna lajkova.

Perry je u društvu Rite Ore pratila prvi Taylorin nastup u Sydneyju u sklopu The Eras turneje te podijelila nekoliko fotki i videa s koncerta, a pažnju fanova privukao je njezin selfie s trenutno najpopularnijom pjevačicom na svijetu koji je snimljen iza pozornice.  

“Moram vidjeti staru prijateljicu kako blista večeras”, napisala je Katy uz objavu koja je gotovo “srušila internet”. Naime, pjevačice su bile u svađi gotovo 10 godina, a fanovi su njihovu fotku protumačili kao simbol pomirbe i kraj najduže svađe među celebovima. 

“2014. nismo mogli ni zamisliti da će se ovo dogoditi”, “Ovo je kao san”, “Srušit ćete internet”, “Žene podržavaju žene”, “Moramo se smiriti” i “Sad nam dajte suradnju”, samo su neki od komentara fanova. 

Svađa između dvije pop kraljice započela je prije 10 godina. Nekada su bile dobre prijateljice, no 2014. godine to se promijenilo, a njihova svađa postala je javna nakon što je Swift objavila pjesmu Bad Blood. 

Naime, Taylor u pjesmi govori o bivšoj prijateljici koja joj je “zabola nož u leđa”, a u intervjuima je spominjala “slavnu pjevačicu” koja joj je “pokušala sabotirati turneju i otela plesače”. 

“Godinama nisam bila sigurna jesmo li zaista super prijateljice ili me jednostavno vrijeđa. A onda je učinila nakon nešto čega sam zaključila da smo zasigurno zaklete neprijateljice”, ispričala je Swift u jednom intervjuu, aludirajući na to da joj je Perry otela plesače. 

Međutim, ni Perry joj nije ostala dužna, pa je tako nekadašnju prijateljicu nazvala “vukom u janjećoj koži”. 

Svađa popularnih pjevačica prozvana je “hladnim ratom pop kulture” u kojem je Perry izvukla deblji kraj. Naime, nakon brojnih kritika na njezin račun, Perry je promijenila svoj način života i razvila genijalnu strategiju kako da napakosti fotografima. Naime, kad god bi izlazila iz kuće, uvijek bi nosila istu trenirku i tako otežala posao fotografima koji su snimali fotke u jednom te istom izdanju.

Perry je u jednom intervjuu objasnila kako se tada nosila s mržnjom i brojnim negativnim komentarima, a u tome joj je pomogla pjevačica Sia koja je na sličan način pristupila slavi. 

“Odavno sam prestala guglati i čitati komentare. Dakle, ako sam na društvenim mrežama, objavljujem postove, ne gledam ništa što drugi pišu”, rekla je Perry. 

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima