back to top

3 znaka židovskog horoskopa doživjet će preporod do kraja listopada 2023. ako mudro iskoriste svoje šanse

Židovska astrologija ima zajedničke korijene s istočnjačkim i helenističkim horoskopom, no ipak se razlikuju po mnogim parametrima. Poput zapadnog horoskopa, postoji 12 znakova Zodijaka, ali pod različitim imenima.

Sudeći prema prognozama židovskih astrologa, ni u drugoj polovici listopada napetosti ne jenjavaju, a brojne promjene na nebu većini znakova donose svađalačko raspoloženje. Ipak, tri znaka Zodijaka mogu očekivati ​​naklonost zvijezda.

Sivan – Blizanci

(22. svibnja – 21. lipnja)

Ovog listopada Blizanci imaju osjećaj da ne znaju gdje je lijevo, a gdje desno, jesu li došli ili otišli. Razlog tome su brojni utjecaji na Merkura pod čijom ste zaštitom rođeni. Planet komunikacije imat će sjajnu konjunkciju sa Suncem 20. listopada, što vam donosi dobre i plodonosne razgovore s autoritetima i prilikama.

Blistat ćete kako samo vi umijete i umijete, no Pluton će se potruditi da sve ne bude baš kako ste željeli, a vaše će greške loviti iz kuta, pa dobro razmislite prije nego što nešto kažete. Opozicija s Jupiterom 28. listopada otkrit će probleme u vezama, stoga pripazite kako se ponašate prema partneru tih dana.

Tishi – Vaga

(22. rujna – 23. listopada)

Vage se ne znaju snaći u kaotičnom vremenu u kojem živimo, a njihov pokušaj diplomacije i pomirenja zaraćenih strana doživio je bolan krah koji vas je izmamio do suza. Dobra vijest je da Venera formira trigon s Jupiterom 22. listopada. Ovaj tranzit vam donosi financijske dobitke, kontakt sa jakim i utjecajnim ženama, ali i početak novih ljubavnih veza i zaljubljivanja.

Pod utjecajem ovog trigona očekuju vas sretni preokreti kao i dobici na lutriji. Budite mudri i ne propustite priliku zvijezda u tom trenutku.

Tevet – Jarac

(22. prosinca – 20. siječnja)

Jarci guraju svoju priču i ne odustaju od svojih ciljeva pa je gorjelo i nebo i zemlja. Naučili ste pod utjecajem Saturna dvaput, čak i triput razmisliti prije nego što nešto učinite jer znate da svaki vaš potez ima posljedice. Sunce u trigonu sa Saturnom 28. listopada donijet će vam sretne okolnosti iako se na prvi pogled ne čini tako.

Ako se nađete u situaciji stagnacije ili blokade na poslovnom planu, nemojte se živcirati, već razmislite zašto je to dobro i kako situaciju okrenuti u svoju korist. Kako pripadate onima koji uvijek imaju rezervni plan, pravo je vrijeme da ga aktivirate jer će za vas biti uspješniji i bolji od originalnog plana. Vrijeme će pokazati koliko ste bili u pravu.

Izvor: Stil


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima