back to top

3 znaka Zodijaka koja osvajaju svojim izgledom i energijom i kojima muškarci ne mogu odoljeti

Ako želite odabrati jedan znak koji zrači nevjerojatnom energijom, onda je to Škorpion! Ako vas žena Škorpion želi zavesti, lako će uspjeti u svom naumu, a muškarci neće ni primijetiti da im je ukrala srce.

No, osim Škorpiona, još dva ženska znaka Zodijaka ističu se neobuzdanom senzualnošću.

Lav

Pune samopouzdanja i strasti, ove žene točno znaju što žele i kako to postići. Zato muškarci ne mogu odoljeti Lavu i uvijek će ostati u centru pažnje suprotnog spola.

Ona je doslovno najšarmantnija živuća osoba. Osoba koja inspirira druge. Ljudi u njezinom životu imaju tendenciju da je stave na pijedestal, a zbog njene potrebe za dramom, jako joj se sviđa tamo gore.

Snažne, graciozne i često atletske građe, Lavice osvajaju bez kompromisa. Nećete potrošiti puno vremena tražeći Lavicu čiji izgled i ponašanje ostavljaju bez riječi. Vole se moderno odijevati i uljepšavati te uživaju u tome.

Lavicama možemo pripisati mnoge talente, a bez lažne skromnosti prirodna ljepota i šarm ne prestaju oduševljavati muškarce. Ako mislite da je riječ o prosječnoj ljepoti, varate se! Lako ćete ih prepoznati među mnogima, jer osim spomenute ljepote, njihov stil odijevanja i života općenito gotovo nikad nije klišej!

Škorpion

Ako želite odabrati jedan znak koji zrači nevjerojatnom energijom, onda je to strastvena žena Škorpion! Ako vas žena Škorpion želi zavesti, lako će uspjeti u svom naumu, a muškarci neće ni primijetiti da im je ukrala srce.

Nietzsche je ne može spriječiti u njezinoj namjeri, niti odoljeti njenom šarmu. Dobre noge, široka ramena, markantno lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, često krase ove dame.

Pripadnici ovog znaka obično imaju lijepu smeđu i gustu kosu. Škorpioni se ne vole previše uljepšavati, ali njihov istančan ukus nikada im neće dopustiti da pogriješe.

Kad odluči da vas osvoji, Škorpion će joj poslužiti otrov da ga sa slašću popijete! Ljepotom su uvijek iznad prosjeka, a osim muškaraca, obožavaju ih i djeca. Sretan je čovjek kojeg Škorpion iskreno voli.

Strijelac

Nevjerojatan smisao za humor i slatko srce žene Strijelca utječu na muškarce mnogo više nego što mislite. Prvo će muškarca povući u zonu prijateljstva, a onda će mu se uvući pod kožu. Ovakve žene muškarci nikada neće moći zaboraviti jer one imaju najveće srce.

Dame Strijelci najzgodnije su u cijelom zodijaku. Prosječne visine, atletske građe, ove ljepotice kao da imaju prirodni talent da se istaknu. Često imaju lijepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svijetle oči.

Vole se odijevati sportski i jednostavno, ali kada se trebaju prikazati u punom sjaju, učinit će to na pravi način i s odmjerenom dozom lucidnosti. Uvijek originalni u svojoj izvedbi, lako će vam ukrasti pozornost.

Kada tulumare, neće vam trebati dugo da ih uočite u gomili ljepotica, jer njihova ljepota i šarm dolaze do izražaja kada se osjećaju dobro.

Izvor: Stil, Ženski magazin, Atma

Škorpion je najčarobniji znak Zodijaka – kombinacija čvrstine, hladnokrvnosti i samopouzdanja


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima