back to top

4 znaka od 29. rujna očekuje razdoblje neopisive sreće za vrijeme punog Mjeseca u Ovnu

Merkur i Venera su krenuli naprijed, a pred nama je još jedno važno astrološko razdoblje, a to je pun Mjesec u vatrenom znaku Ovna 29. rujna.

Pun Mjesec u Ovnu je astrološki događaj koji se događa kada Mjesec zauzme položaj nasuprot Suncu i potpuno obasja njegovu površinu. Ovaj fenomen obično ima poseban značaj u astrologiji i može utjecati na emocionalno stanje i energiju ljudi.

Ovan je vatreni znak kojeg karakteriziraju entuzijazam, hrabrost i impulzivnost. Kada je pun Mjesec u Ovnu, on obično donosi povećanu energiju ovom znaku, što može utjecati na način na koji se osjećamo i ponašamo u to vrijeme.

Pun Mjesec u Ovnu dogodit će se 29. rujna 2023., a s njim dolazi i razdoblje puno promjena i iznenađenja. Ovo vrijeme potiče nas na kreativnost i snagu, a do izražaja će doći samopouzdanje i odvažnost.

Pun Mjesec u Ovnu

Pun Mjesec ima način da nam uljepša stvari, a kako Pun Mjesec u Ovnu osvjetljava kraj mjeseca, mogli bismo se početi osjećati kao da je kraj godine na vidiku – što može biti ohrabrujuće!

Uz pomrčine iza ugla, to bi vam moglo pomoći da imate osjećaj stabilnosti u svom životu. Ne mora biti ništa veliko, ali stvaranje rutine za sebe, postavljanje granica i unošenje ljepote i umjetnosti u život stvari su koje mogu pomoći. Mi smo kreatori vlastitog Svemira!

OVAN

Odluke koje donosite tijekom razdoblja punog Mjeseca uzrokovat će velike promjene u budućnosti. Vrijeme je da prekinete s nečim starim što vas je opterećivalo i krenete naprijed.

Neće proći bez stresa i nagomilanih frustracija.

JARAC

Pun Mjesec u četvrtoj kući donosi vam obiteljsku krizu ili probleme sa stanom.

Moguća odluka o preseljenju.

VAGA

Pred vama je period koji će donijeti veliku promjenu u partnerskim odnosima. Ako ste u braku, moguća je kriza.

Na poslu vas očekuju novi izazovi i testovi, piše Informer.

RAK

Pun Mjesec donosi vam stresan događaj na poslu. Jednostavno ćete morati ‘presjeći’ i donijeti poslovnu odluku koja će utjecati na tijek vaše karijere.

Mogući su nesporazumi i sukobi s vlastima.

Izvor: Najženstveniji

Poznati indijski astrolog otkriva u kojoj godini pronalazite svog životnog partnera i upoznajete svoju srodnu dušu


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima