back to top

ALEKS NIKOLIĆ DALA NOVU ŠANSU CARU? Poslije svega ona bi opet sve isto

Nakon brojnih špekulacija da li će se bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car pomiriti i zajedno uživati u njenom drugom stanju, sad je izvijesno da mu je Aleks dala novu šansu, ali pod uslovom da zajednički život nastave u Srbiji.

Naime, da je Filip pristao na sve što je Aleks tražila od njega, govori i podatak da je već dao kaparu za stan u Beogradu i to od Aleksandrinih para.

– Filip je poprilično spustio loptu u svom prvom medijskom obraćanju za TV Pink, što je Nikolićka pratila i odlučila da pređe još jednom preko svih uvreda, preljuba i da šansu Caru. Međutim, Aleks je, može se reći, iskoristila trudnoću i tako ga uslovila da, ako želi da nastave zajednički život, mora da dođe u Srbiju – otkriva izvor blizak Aleksandri i nastavlja:

– Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, doslovno se preselila sa sve stvarima, te se nakon burne svađe pokupila i otišla, ovog puta je odlučila da bude mudrija, pa je sebe i bebu stavila na prvo mjesto. Car je pristao na njene uvjete i odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para. Svakako se radi i prostor koji je on namijenio za njihov život u Crikvenici, a koristit će ga kad budu išli u Hrvatsku na odmor.

Aleks polako osmišlja prostor za bebu da bi sve bilo spremno dok ona ne dođe na svijet.

– Sad im je plan da zajedno osmisle prostor i sobu za bebu, time se najviše bave, iako treba da se opremi cijeli stan. Aleksandra želi da završe sve na vrijeme i to dok se ona ne porodi. Kako je pred njima nešto manje od šest mjeseci, Aleks i Filip imaju dovoljno vremena da se skuće dok ne postanu roditelji – zaključuje izvor.

ALEKS NIKOLIĆ DALA NOVU ŠANSU CARU? Poslije svega ona bi opet sve isto Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima