ANA ĆURČIĆ U SUZAMA NAPUSTILA EMISIJU: Briznula u plač zbog bolne provokacije

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić gostovala je sinoć u emisiji, a u jednom trenutku je u suzama napustila studio.

Naime, Ana je gostovala sa Žanom Đorđević, a jedna gledateljica je u jednom trenutku pomenula njeno dijete koje je izgubila, zbog čega je Ana burno reagovala.

– Žana stvarno jeste jedna gospođa to se po držanju vidi, što naravno ne možemo reći za gospođu preko puta. Zanima me zbog čega sa vašim britkim umom ne dozvoljavate sebi da se usudite da prokomentarišete osobu koja sjedi preko puta vas, Anu čini mi se. Prokomentarišite tu cjelokupnu osvetničku, feminističku priču – rekla je gledateljica.

– To osvetničko je baš naglašeno – rekla je Ana.

– Ne libim se ja nikoga da prokomentarišem, samo što je moje mišljenje možda malo drugačije. Izjasnila sam se već da bih uradila sve suprotno od Ane. Svi mi emitujemo energiju i sličan se sličnom raduje, kako emitujemo tako i zračimo. Pitala sam Anu u Zadruzi da li bi svojoj mami oprostila nešto neoprostivo za drugu osobu, a ona mi je dala odgovor da naravno bi jer je to njena majka. Kad nosite to nešto u sebi jednostavno ne možete da budete sretni i emitujete energiju kad nosite to nešto osvetničko u sebi – rekla je Žana.

-Nas zaliva ta priča kako je tu neko nešto, prijetnje, mafijašenje, devedesete godine koje su smrdjele na benzin, a to je ta žena tu, ona propagira. Vi potpuno korektno govorite sad, ali ja vas konkretno pitam za tu priču, žena ide sa specifičnim tipovima, cijelu familiju tetovira tim imenima – rekla je gledateljica.

– Baš ste mi zanimljivi gospođo, nešto ste mi poznati. Ja nisam nikakav mafijoza gospođo – rekla je Ana.

– Žena tog profila o moralu može da priča eventualno na buvljaku – rekla je gledateljica.

Gledateljica je pomenula Anin porođaj u mladosti i gubitak njenog djeteta, zbog čega je zadrugarka napustila emisiju.

– Ja ne bih mogla sebi da dozvolim da ostanem trudna sa 19 godina. Ja sam tad studirala i u tom periodu se druge stvari rade. U 19 godina se čovjek ne razmnožava, a pogotovo to ne dozvoljavaju roditelji. To govori o raznim problemima – rekla je gledateljica.

– O kojim problemima? Da djevojka koja ima svog prvog momka i želi da se uda za njega. Neću vam dati da me isprovocirate, samo uživajte. Veliki pozdrav – rekla je Ana.

– Ja ne želim s vama da razgovaram. Ona priča o smrtnom slučaju, a maloprije je tako cinično prokomentarisala smrt u porodici Ivana Marinkovića – rekla je gledateljica.

ana ćurčić u suzama napustila emisiju: briznula u plač zbog bolne provokacije

– Je l’ ona ovo priča o mom smrtnom slučaju? Da li ste pomenuli moj smrtni slučaj? – pitala je Ana.

– Ja sam rekla ono što sam rekla, a vi vratite klip. Imali ste neke smrtne slučajeve o kojima ste pričali, a onda se niste smijali kao što ste se smijali Ivanu Marinkoviću – rekla je gledateljica.

 Napustit ću emisiju bude li pričala o ovome. To ti odmah kažem sad – rekla je Ana Darku.

– Hajde da ne pričamo o smrtnim slučajevima, stvarno je bezveze – rekao je voditelj.

– Bilo je grozno, njen komentar je bio ciničan – rekla je gledateljica.

– Pričala je o djetetu mom koje je umrlo, a to neću da dozvolim – rekla je Ana i napustila emisiju.

 Ana možeš da se vratiš, gledateljica je uporedila to što si se nasmijala – rekao je Darko

– Ne, ne, ne – ponavljala je Ana.

– Meni je žao što se dogodilo to da se Ana rastuži i rasplače i da izađe iz emisije. Ja razumijem da joj je bilo bolno da gospođa pominje njen smrtni slučaj iz mladosti. Gospođa je htjela da uporedi kako Ana komentariše Ivanov gubitak i kako se osjeća zbog svog gubitka i Ana je u tom trenutku odlučila da napusti studio, zbog čega mi je žao – rekao je voditelj.

(Express/Espreso)

ANA ĆURČIĆ U SUZAMA NAPUSTILA EMISIJU: Briznula u plač zbog bolne provokacije Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima