back to top

Ana Nikolić objavila skandaloznu prepisku sa Rastom: “Oteo mi je bebu, Stefan je član Belivukovog klana”

Kako smo mogli da zaključimo iz poruke, Ana je tražila novac od njega, prijetila njegovim roditeljima, a on je rekao da joj novac neće dati nikada.

Poruku prenosimo u cjelelosti, kao i Anin odgovor, a vi sami prosudite šta se dešava između bivših supružnika koji su do skoro bili u koretnim odnosima zbog kćerke.

– U našoj vezi i braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album si provela na „liječenju“ i otkazivala samo jer si ljenština. 

A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad ti neću dati ništa, jer nakon prijetnje mojim roditeljima, slanja onog sramnog klipa sa Vučićem, možemo samo na sud.

Nego pazi ti da se slučajno ne okrene u „zanemarivanje djeteta“, a to je krivično djelo i ide se u zatvor. Prestani da se ložiš više, jer smo se toliko us**li na tvoje prijetnje, a sad lijepo odj**i – napisao je Rasta Ani.

Ona je zatim u objavi napisala da trpi ovo zlostavljanje od strane njega više od šest godina, a pomenula je to što je bio na robiji i njegove navodne veze sa kriminalnom grupom.

– Da li je ovo psihičko zlostavljanje pitam? Ovakve poruke ja čitam 6 godina… I šutim… ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đurić-Rasta, vrlo blizak saradnik Veljku Belivuku…mi je oteo bebu od 4 mjeseca….Pod prijetnjama smrću – počela je Ana u komentaru na poruku koju je objavila.

– Mislim da sam dosta ćutala i trpjela zlostavljanje psihičko. Od ovog trenutka čitat ćete svakoga dana o gospodinu Rasti – zvaničnom članu ekipe Veljka Belivuka koji je samljeo ljude u mašini za meso.

P.S.Svaka moja suza pored kreveta praznog je hiljadu godina samoće za odgovorne. I baš to im se i desilo. Samo ne znam zašto ovaj nesretnik Rasta još uvijek nešto mafija… prijeti… i zašto nije dobio 100 godina zatvora? –  dodala je Ana Nikolić, prenosi Avaz.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima