back to top

Anđelka Prpić proslavila rođendan: Svijet je i dalje dobro mjesto za život

Srbijanska glumica Anđelka Stević Žugić, nekada Prpić, proslavila je 39. rođendan, a na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju gdje pozira s rođendanskim balonima brojevima u žutom odijelu uz prikladnu poruku.

„Ovaj svijet je i dalje dobro mjesto za život! Pitanje je s kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I zlata vrijedno – MOJ ŽIVOT MOJA PRAVILA! Dragi moj životiću, ja te ne bih mijenjala ni za sekundu! Idemo dalje…”, napisala je glumica iz popularne serije „Andrija i Anđelka”.

„Tako je! Samo na radost nek ide. I da se čuvamo i volimo još luđe!” napisala joj je u komentar kolegica Anastasia Anja Mandić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Stević Žugić (@andjelkap)

Podsjećamo, Anđelka je nedavno bila tema u medijima radi rođenja djevojčice Čarne, kojoj je ime dala prema ulozi u seriji „Žene s Dedinja” koja je i proslavila. S ocem djevojčice Markom Žugićem vjenčala se u tajnosti u prisustvu samo obitelji i bliskih prijatelja. Njihova veza privukla je medijsku pažnju jer je Marko prijatelj Anđelkinog bivšeg muža Daria Prpića s kojim glumica ima sina Jakšu. Također, Marko je bio Darijev kum na vjenčanju s Anđelkom, a svojevremeno se uz Marka vezala i afera s domaćom starletom Avom Karabatić.

Prema pisanjima medija, Marko je navodno zbog Anđelke prekinuo s partnericom s kojom je bio 11 godina. Prekinuli su u martu 2022., a vjeruje se da su od tad Marko i Anđelka zajedno. Anđelka se od Daria rastala 2020. nakon što su bili u braku deset godina. Marko je kupio nekretninu blizu Anđelke, pa se to smatra razlogom njihovih češćih druženja koja su prethodila vezi.

Vijest o vezi Anđelke i Marka iznenadila je Daria, ali je imao sarkastičan komentar na tu temu.

„Želim im svu sreću, ako se budu vjenčavali, mogu im biti kum! Čak i ako Marko bude želio da uzme moje prezime, nemam ništa protiv”, kazao je Dario u decembru za Kurir.

Anđelka Prpić proslavila rođendan: Svijet je i dalje dobro mjesto za život Azra Magazin.


azra.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima