back to top

ANELI JE PRIJE IZGLEDALA DRASTIČNO DRUGAČIJE: Oči će vam stati kad vidite slike prije Elite

Otkako je počela nova rijaliti sezona na televiziji Pink “Elita”, takmičarka Aneli Ahmić izbila je u prvi plan i žižu interesovanja, kako je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević ispričala da ju je suprug, Asmin Durdžić, ostavio zbog ljubavne veze sa starletom Stanijom Dobrojević.

Na društvenim mrežama isplivavaju razni dokazi kako o Asminu i Staniji, tako i o Aneli, pa se samim tim pojavila i njena fotografija sa imućnim muškarcem iz Hrvatske, sa kojim je Ahmićeva bila u ljubavnoj vezi, kako se piše.

Naime, radi se o Marinku Zovku, koji je takođe bio u ljubavnom odnosu i sa pobjednicom “Zadruge 3”, Ivom Grgurić, koja ga je tokom boravka u rijalitiju jako često pominjala.

Iva je, inače, potvrdila da je Aneli bila sa Marinkom i da svašta zna, ali, kako je rekla, iz poštovanja prema bivšem detaljnije na tu temu neće javno pričati. Istakla je i da joj je žao što Aneli prolazi kroz situaciju koju je ispričala.

Prema pisanju bosanskih medija, Marinko i Aneli su se upoznali prije osam godina u Dubrovniku, gradu u kojem je poznata kao kraljica silikona.

Biznismen je tada izlazio u noćne klubove s Aneli i njenom sestrom, plaćao im skupa pića, vozio ih skupocjenim kolima, sve im plaćao, a toliko je bio zaljubljen da je kupio kuću u Dubrovniku kako bi mogli na miru da se viđaju.

ANELI JE PRIJE IZGLEDALA DRASTIČNO DRUGAČIJE: Oči će vam stati kad vidite slike prije Elite

Došli smo do njihovih zajedničkih fotografija, a sudeći po onome što se vidi na njima djeluje da je Marinko ispunjavao svaku želju ovoj zadrugarki.

Tako ju je vodio u noćne izlaske gdje su nazdravljali najskupljim šampanjcem, a vozio ju je i u svojim skupocjenim kolima, pored kojih su se i fotografisali.

Ovo je ona nekad:

aneli je prije izgledala drastično drugačije: oči će vam stati kad vidite slike prije elite
ANELI JE PRIJE IZGLEDALA DRASTIČNO DRUGAČIJE: Oči će vam stati kad vidite slike prije Elite

(Express/ Republika)

ANELI JE PRIJE IZGLEDALA DRASTIČNO DRUGAČIJE: Oči će vam stati kad vidite slike prije Elite Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima