back to top

Arapski drevni horoskop smatra se nepogrešivim i otkriva najmračnije tajne skrivene u vašoj duši

arapski drevni horoskop smatra se nepogrešivim i otkriva najmračnije tajne skrivene u vašoj duši

U zapadnom svijetu arapski drevni horoskop nije osobito poznat, iako je vrlo zanimljiv i otkriva mnoge tajne o nama samima.

Ovaj tekst opisuje zanimljiv test temeljen na astrologiji koji nam može pomoći da bolje razumijemo svoju osobnost i karakter. Ovaj test temelji se na konceptima arapske astrologije i njezinoj popularnosti u različitim dijelovima svijeta.

Test se temelji na analizi različitih aspekata osobnosti, uključujući ratnički duh, mudrost, obranu, ravnotežu, fatalizam i evoluciju. Također istražuje osnovne ljudske karakteristike, kao što su ljubav, dobre i loše strane te kako se slažemo s drugima.

Da biste pristupili ovom testu, prvo morate odgovoriti na tri pitanja i na temelju svojih odgovora dobiti određeni broj bodova.

Evo kako to funkcionira:

Prvo pitanje: Vaš datum rođenja spada u jedno od razdoblja navedenih u sljedećim opcijama. Svaka opcija ima određeni broj bodova.

Od 23. kolovoza do 22. rujna – 1 bod

Od 21. ožujka do 20. travnja – 2 boda

Između 21. lipnja i 22. srpnja – 3 boda

Od 23. listopada do 21. studenog – 4 boda

Od 21. svibnja do 20. lipnja – 5 bodova

Između 21. travnja i 20. svibnja – 6 bodova

Između 20. veljače i 20. ožujka – 7 bodova

Od 23. rujna do 22. listopada – 8 bodova

Između 23. srpnja i 22. kolovoza – 9 bodova

Između 29. prosinca i 20. siječnja – 10 bodova

Između 21. siječnja i 19. veljače – 11 bodova

Od 22. studenog do 21. prosinca – 12 bodova

Drugo pitanje: Broj bodova ovisi i o veličini mjesta u kojem ste rođeni. Sljedeće opcije imaju određeni broj bodova:

Manje od 500 stanovnika – 1 bod

Između 500 i 2000 stanovnika – 2 boda

Od 2000 do 5000 stanovnika – 3 boda

Od 5.000 do 15.000 stanovnika – 4 boda

Od 15.000 do 50.000 stanovnika – 5 bodova

Od 50.000 do 100.000 stanovnika – 6 bodova

Od 100.000 do 200.000 stanovnika – 7 bodova

Od 200.000 do 350.000 stanovnika – 8 bodova

Od 350.000 do 500.000 stanovnika – 9 bodova

Od 500.000 do 600.000 stanovnika – 10 bodova

Od 600.000 do 700.000 stanovnika – 11 bodova

Više od 700.000 stanovnika – 12 bodova

Treće pitanje: Vaše zanimanje ili zaposlenje također donosi određeni broj bodova. Evo kako to izgleda:

Bez zanimanja, sezonski radnici, nezaposleni – 1 bod

Nekvalificirani radnici, poljoprivrednici – 2 boda

KV radnici, trgovci, obrtnici, srednje medicinsko osoblje – 3 boda

Odgajatelji, liječnici i učitelji – 4 boda

Vojne osobe, vojni časnici – 5 bodova

Upravni službenici svih vrsta – 6 bodova

Novinari, pisci, pjesnici – 7 bodova

Mlađi menadžeri u bankama, gospodarstvu, trgovini, prometu – 8 bodova

Političari, diplomati, odvjetnici, suci, arhitekti, inženjeri – 9 bodova

Umjetnici, slikari, glumci, kipari, primijenjeni umjetnici – 10 bodova

Viši menadžeri, direktori poduzeća – 11 bodova

Poznate osobe: znanost, politika, umjetnost, sport, zabava – 12 bodova

Na temelju ukupnog broja bodova koje dobijete nakon odgovora na sva tri pitanja možete saznati više o svojoj osobnosti i karakteru prema načelima arapske astrologije. Ovaj test može biti zabavan način da bolje razumijete sebe i svoje osobine.

Da biste saznali koje je oružje pravo za vas, morate zbrojiti brojeve na temelju vašeg datuma rođenja, mjesta rođenja i zanimanja. Zatim taj broj podijelite s tri da biste dobili konačni rezultat.

Primjerice, ako ste rođeni 28. srpnja (9 bodova), u mjestu s populacijom od 50 do 100 tisuća stanovnika (6 bodova), a otac vam je bio niži rukovoditelj (8 bodova), zbrajanjem ovih brojeva dobivate 23. Budući da ovaj broj nije djeljiv s 3, odaberite najbliži broj koji jest, a to je u ovom slučaju 24. Zatim podijelite 24 s 3 da biste dobili 8.

1. Nož

Osobu rođenu u ovom znaku karakterizira nepredvidivost, neraspoloženje i često lijenost. Imate divlju i neovisnu prirodu, a ravnodušni ste prema disciplini i obećavajućim vezama. Volite dominaciju i samostalno odlučivanje, vjerujete u svoju inteligenciju i ne prihvaćate konvencionalnosti. Također, ne zanimaju vas previše tuđa mišljenja. U ljubavi ne pristajete na kompromise, skloni ste dramama i često gubite strpljenje. Važno je pronaći partnera koji će tolerirati vaše osobine. Dobro se slažete s osobama rođenima u znaku buzdovana, lanca, strijele i praćke, dok ste u lošim odnosima s rođenima u znakovima peroreza, arapskog mača i sablje.

2. Kama

Osoba rođena u znaku Kame je ponosna, odanost mu je odlika, iako ponekad burno reagira, u osnovi je simpatičan. Ako ste rođeni u ovom znaku, popularni ste u društvu, vitalni, zdravi i posjedujete neiscrpnu energiju. Također, hrabri ste i vrlo vješti u opasnim situacijama. U ljubavi ste romantični, spremni dati puno ljubavi voljenoj osobi i ne podnosite nevjeru. Ako vas partner prevari, brzo donosite odluku o prekidu veze. Dobro se slažete s ljudima rođenim u znaku lanca, luka, strijele, buzdovana i koplja.

3. Rezač pera

Osobe rođene u znaku peroreza su disciplinirane, marljive i temeljite u svom poslu, često dugo razmišljaju prije nego što donesu odluku. Ne vole promjene i drže se svojih ustaljenih navika. Teško im pada odvajanje od tih navika. Po prirodi ste pedantni, uredni, vodite zdrav život i uživate u sportu.

U ljubavi ste vjerni i ne postavljate prevelike zahtjeve partneru. Međutim, ako sretnete osobu koja vam je potpuno suprotna po navikama, to može dovesti do ozbiljnih nesuglasica. Zato je važno pažljivo birati s kim ćete dijeliti život.

Najbolje se slažete sa znakovima koplja, praćke i strijele, dok slabo komunicirate s osobama rođenima u znakovima sablje, mača i lanca.

4. Arapski mač

Osoba rođena u ovom znaku avanturističkog je duha, sklona agresiji i nervozi, ponekad okrutna. Voli rizik i adrenalin koje donose avanture. Tuđa mišljenja je malo zanimaju, a kako bi postigla svoje ciljeve, spremna je na nesmotrenost, vodeći se izrekom “cilj opravdava sredstvo”.

U ljubavi znate što želite i držite se svojih odluka. Kada birate partnera, ostajete uz njega bez obzira na prepreke. Ljubav vas čini nježnima i spremnima na žrtve. Najbolje se slažete s osobama rođenima u znaku strijele, buzdovana, buzdovana i praćke, dok ste nekompatibilni s osobama rođenima u znaku noža, peroreza i lanca.

5. Mace

Osobe rođene u znaku Maca vrlo su prilagodljive i znaju zapovijedati, ali i dobro prihvaćaju tuđe naredbe. Oni su vjerni prijatelji i pouzdani partneri u teškim situacijama.

U ljubavi ste promjenjivi, volite flert i više cijenite prijateljstvo od ljubavne strasti. Dobro se slažete s gotovo svim znakovima, osim sa strijelom, praćkom i topuzom.

6. Mace

Osoba rođena u znaku buzdovana krije mnoge skrivene kvalitete koje se ne primjećuju na prvi pogled. Možda se čini lijeno, ali je zapravo vrlo metodična i temeljita u svom poslu. Ima mudrost i intelekt koji djeluje mirno. Iako je tiha, vrlo je vrijedna i predana kada se posveti nekom zadatku.

Ako ste rođeni u ovom znaku, idealan ste partner u ljubavi, jer niste zahtjevni i volite stabilan obiteljski život. Izbjegavate sukobe i volite prirodu, šetnje i romantične trenutke. Dobro se slažete s većinom znakova, ali možete imati manje nesuglasice s lancem, praćkom i buzdovanom.

7. Sjekira

Osoba rođena u znaku sjekire ima izuzetnu želju za znanjem i nevjerojatnu odlučnost. Oni koji se posvete istraživanju u bilo kojem području postižu izvanredne uspjehe u svojim područjima.

Ako ste rođeni u ovom znaku, hrabri ste i ambiciozni, bez straha od prepreka. Kao ljudi, vrlo ste miroljubivi i idealistični, sanjate o svijetu bez ratova i težite jednakosti među ljudima.

U ljubavi cijenite jednostavnost, male geste pažnje i nježnosti. To možete pronaći samo kod ljudi rođenih u znaku lanca i praćke. Ne snalaziš se dobro s nožem, sabljom i arapskim mačem.

8. Lanac

Osoba rođena u ovom znaku je učinkovit diplomat koji voli udobnost, lijepe stvari, slavne osobe i talentiran je za ljubav.

Spremni ste zavesti i inspirirati ljude da se bore za vaše ciljeve. Imate dar za vodstvo i diplomaciju, čini se da se dobro slažete sa svima, čak i s onima s kojima se ne slažete. Ne slažeš se dobro s topuzinom i topuzinom.

9. Sablja

Osoba rođena u znaku sablje je prirodni vođa, posjeduje prirodni autoritet, organizacijske sposobnosti i voli dominirati. Skloni ste snobu i volite biti vođa u društvu.

Kao roditelj, predani ste i nastojite svojoj obitelji osigurati ugodan život. U ljubavi cijenite originalnost, strast i pažnju koju zahtijevate, ali i pružate. Dobro se slažete sa strijelom i kopljem, dok s nožem, sjekirom, buzdovanom i buzdovanom imate nesuglasice.

10. Koplje

Osoba rođena u znaku koplja je intelektualno nadarena, lucidna i fizički privlačna. Imate bogatu maštu, vješto se izražavate i snalazite se u raznim situacijama. Osjećate se superiorno i često postavljate visoke ciljeve u životu.

U ljubavi tražite obožavanje partnera, a razočarani ste ako ga ne dobijete. Dobro se slažete s perorezom i bodežom, dok ste prema drugim znakovima ravnodušni.

11. Praćka

Osoba rođena u znaku praćke je kreativan idealist, inteligentan, ali često sklon depresiji. Ponekad sumnjate u sebe i trebate podršku u teškim trenucima. Volite slobodu i ne podnosite monotoniju.

U ljubavi ste izrazito romantični i strastveni, ali vaša ljubav nije ograničena samo na jednu osobu u vašem životu. Dobro se slažete sa strijelom, arapskim mačem i sjekirom, dok imate nesuglasice sa sabljom i kopljem.

12. Strijela

Osoba rođena u znaku Strijelca ima jaku osobnost, briljantan intelekt ili čak genijalnost. Skloni ste idealizmu i ponekad vas materijalisti iskorištavaju.

Vaši ljubavni odnosi često su burni, jer imate jedinstven način shvaćanja ljubavi. S kopljem, lancem i sjekirom se dobro slažete, dok s nožem i perorezom imate nesuglasice.

Izvor: Stil


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima