BAJAGA NAPRAVIO DRAMU NA JAVNOM MJESTU: Viđen sa novom ženom, pa izazvao haos

Korisnik društvene mreže X podijelio je sa pratiocima da je doživio neprijatnost, kada mu je u pokušaju da fotografiše zastavu Republike Srbije u kadar ušetao Momčilo Bajagić Bajaga.

Naime, pomenuti tviteraš šetao je Adom Ciganlijom, kada je uočio srpsku zastavu koja se vijoriola, nakon čega se na biciklističkoj stazi pojavio Bajaga sa novom ženom.

– Pazite sada ovo. Ide niz. Vraćajući se sa Ade primijetim veliku srpsku zastavu koja se super vijorila na vjetru sa mostom na Adi u pozadini – započinje priču korisnik Twittera i nastavlja:

– Kako sam se kretao ka njoj, bila je sve krupnija i htio sam lijepo da je kadriram i upotrijebim cinematic mode sa telefona. U jednom trenutku zastava je stajala tačno ispred mosta stvarajući iluziju da stoji na vrhu mosta, ali su mi za dobar kadar smetale žice koje su se nalazile ispred.

– I tako, hodajući naprijed da uhvatim kadar bez žica, u kadar upada Bajaga koji mlatara rukom i ne dozvoljava da ga slikam?! A ja u fazonu, osobo niti slikam tebe, niti si bitan u mom životu, jer te ne slušam, niti gotivim.

– Kako sam već došao na metar od njega pitao me je – Čemu slika? Na šta sam ja rekao: “Slikam zastavu iza (nisam čak ni htio da kažem: “Iza Vas ili tek namjerno iza tebe”).

BAJAGA NAPRAVIO DRAMU NA JAVNOM MJESTU: Viđen sa novom ženom, pa izazvao haos Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima