back to top

Besplatni programi za ugostiteljstvo i trgovinu MomentPos

U suradnji s MomentPos.

Otvaranje restorana ili trgovine velika je investicija. Trebate uložiti prije svega sebe, svoje vrijeme i svoje živce, ali i puno novaca za kupnju potrebnog inventara – potrebno je urediti interijer, postaviti šank, nabaviti stolove i stolice, urediti terasu, ozvučiti sustav. Isto tako, ako se radi o obrtu, trebat će vam police, pultovi, hladnjaki…

I kada se to sve konačno posloži (a sve skupa košta), onda dolazi pitanje softverskog (programskog) rješenja. Morate nabaviti onu pravu softver uz pomoć kojeg ćete moći kontrolirati i upravljati svojim ugostiteljskim ili trgovačkim poslom.

Ako ste tek započeli, ili ste u procesu pokretanja restorana, kafića, kafića, pizzerije, pekare, pivnice, fast fooda, garni hotela, ili možda otvarate dućan, butik, samoposlugu, parfumeriju, postoji velika je vjerojatnost da ste iscrpili svoja financijska sredstva. U tom slučaju nabava poslovnog softvera može biti problem.

Srećom, postoji način da se spojiti lijepo i korisno.

Poslovni programi: Kako pronaći funkcionalno i ekonomično rješenje?

Zvuči nevjerojatno, ali postoji besplatni softver za vođenje Vašeg posla! Besplatna instalacija, besplatna podrška i besplatni odgovarajući softverski paket (program za ugostitelje ili program trgovanja) – to je ono što oni nude svojim kupcima Moment poslovni programi u prvom mjesecu korištenja softvera.

Iskoristite pogodnost i odaberite funkcionalnu programsku podršku za svoje poslovanje potpuno besplatno za prvih trideset dana korištenja. Samo zamisli, prvi mjesec besplatnoi nakon toga minimalni mjesečni izdatak što je otprilike jednaka vrijednosti računa koji plaćate kad popijete piće s prijateljem u kafiću.

I to nije sve, jer za korištenjem softvera dulje od 5 mjeseci ostvarujete dodatnih 15% popusta. A prednosti je mnogo, evo nekih.

Što nude Moment poslovni programi?

Bilo da se bavite ugostiteljstvom ili trgovinom, uz Moment poslovne programe imat ćete svu korisničku udobnost koju pruža vrhunska platforma za vođenje poslovanja ugostitelja ili trgovaca. Koji god paket da odaberete, dobit ćete puno, a koštati malo.

Potreban vam je softver za ugostiteljstvo ili trgovinski softver? Pametno odaberete, poslovni programi Moment će vas višestruko nagraditi:

 • Imat ćete konačno Slobodno vrijeme koje možete posvetiti sebi, obitelji, prijateljima;
 • Dobit ćete potpunu kontrolu nad cjelokupnim poslovanjem (kontrola radnika, robe i novca);
 • Time će se osigurati visoka razina organizacije poslovanja;
 • To će dalje dovesti do povećanja dobiti;

Najbolji ugostiteljski program

besplatni programi za ugostiteljstvo i trgovinu momentposPoslovni softver za ugostitelje Moment Restaurants™, nudi sve što je potrebno za uspješno vođenje restorana, caffe bara, pivnice, pizzerije, pekare, slastičarne, fast fooda, garni hotela ili bilo koje druge vrste ugostiteljstva.

U skladu sa specifičnim potrebama vašeg poslovanja, možete odabrati jednu od četiri opcije:

 • Osnovni paket program za ugostiteljstvo;
 • Napredni paket;
 • Profesionalni programski paket za ugostitelje;
 • Premium paket, koji predstavlja varijantu s najvećim mjesečnim troškovima, ali je i najpotpunija opcija za vrhunsko korisničko iskustvo.

Za bilo koji od ova četiri paketa koji odaberete, imat ćete mogućnost besplatne instalacije i možete je koristiti besplatno na period od 30 dana.

Najbolji softver za trgovanje

besplatni programi za ugostiteljstvo i trgovinu momentposMoment Trgovina na malo program za maloprodaju Namijenjen je za vođenje manjih trgovačkih objekata, kao što su butici, mini marketi, parfumerije, željezarije i sl. I ovdje korisnik također ima mogućnost odabira četiri različita paketa – osnovni, napredni, profesionalni i premium paket.

Kao i kod ugostiteljskog programa, svi paketi trgovanja besplatni su za korištenje prvih mjesec dana.

Zašto je poslovni softver Moment izvrsno rješenje?

Uz besplatnu instalaciju, besplatno korištenje i besplatnu podršku, korisnici poslovnih programa Moment imaju i razne druge pogodnosti.

Poslovni softver Moment pruža klijentima:

 • Mogućnost prikupljanja računa od više kupaca u isto vrijeme, što osigurava brzu prodaju robe;
 • Ispis fiskalnih izvoda za kupce, bez obzira na način plaćanja (gotovina, ček ili ček), kao i preciznu evidenciju ostvarenog prometa;
 • Mogućnost izdavanja i evidentiranja računa kupcima, bez obzira plaćaju li gotovinom ili virmanom;
 • Ugostitelj ili trgovac ima precizan uvid u stanje zaliha;
 • Programi elektroničke pošte automatski šalju dnevna izvješća, kako za vlasnike tako i za njihove knjigovođe;
 • Napojnicu možete uzeti od kupca koji nema gotovinu, a želi platiti vaše usluge (robu) burmanskom ili karticom čija će vrijednost biti prikazana na izdanom računu i automatski upisana pod “ostale usluge ugostitelja ili trgovci”;
 • Uz Moment poslovne programe imat ćete i mogućnost odobravanja popusta kupcu prilikom plaćanja. Svatko tko je ovlašten, bilo vlasnik, poslovođa ili konobar (trgovac), ima mogućnost odobravanja popusta pojedinim kupcima prilikom plaćanja računa.

Organizirajte Happy Hour popuste

Također postoji mogućnost organiziranja Happy Hour popusta. Funkcija Happy Hour Vam daje mogućnost da željene pojedinačne artikle stavite na popust koji ima trajanje po vlastitom izboru.

Beskontaktne kartice (opcionalno)

Poslovni programi Moment nude korisnicima i opcijsku mogućnost korištenja beskontaktnih kartica za prijavu, čime se povećava učinkovitost rada konobara, a raspodjela obaveza i zadataka u samom programu je vrlo učinkovita. Bez obzira radi li se o vlasniku, menadžeru ili konobaru, osobne beskontaktne kartice omogućiti jednostavan pristup svim funkcijama za koje su ovlašteni. Cijene beskontaktnih kartica i čitača vrlo su pristupačne.

Jednostavna i besplatna instalacija

Instalacija softvera ne zahtijeva posebno znanje pa korisnik nakon korištenja web stranice momentpos.com preuzmite poslovni softver potpuno besplatnomože sam obaviti instalaciju u samo nekoliko minuta.

Kada je u pitanju opreme potrebne za ugradnjuuključuje računalo (stolno ili prijenosno) odgovarajućih karakteristika i fiskalnu kasu, odnosno fiskalni printer.

Jednostavno korištenje poslovnih programa Moment

Poslovni softver Moment dizajniran je kako bi korisnicima omogućio jednostavan rad, za koji nije potrebna prethodna obuka. Sve što trebate učiniti je čitati korisnički vodič a odmah nakon toga, korak po korak, moći ćete neometano koristiti odabrani softver. Ukoliko postoji bilo kakva nejasnoća u radu, stoji Vam na raspolaganju besplatna korisnička podrška (svaki dan osim nedjelje).

Jednostavno dodavanje artikala i sirovina u program

Bez obzira radi li se o Momenu softver za ugostiteljstvo ili maloprodajni softver, svi korisnici mogu jednostavno sami unositi artikle i sirovine, te kreirati norme, što će im ujedno biti izvrsna praktična vježba za samostalno korištenje softvera. S druge strane, svi korisnici koji ne žele sami umetati članke, mogu koristiti dodatnu uslugu koja uključuje inicijalno dodavanje članaka u program.

Korisnička podrška

Moment poslovni programi pružiti korisničku podršku, koju pružaju ljudi s desetljećem i pol iskustva rada na poslovnom softveru. Putem korisničke podrške moći ćete dobiti sve potrebne upute za instalaciju, postavljanje i korištenje softvera, kao i svaku drugu vrstu pomoći, konzultacija i rješavanja tehničkih problema.

Komunikacija s korisničkom podrškom moguća je putem e-maila, telefona ili daljinskim pristupom korisničke podrške vašem računalu.

Za sve vrste ugostiteljsko-trgovačkih djelatnosti, Poslovni programi Moment ultimativno su rješenje. Jednostavna i besplatna instalacija, trideset dana besplatnog korištenja, jednostavna i funkcionalna korisnička platforma s nizom korisnih funkcija koje će olakšati organizaciju posla i rad svih zaposlenika, korisnička podrška, kao i širok izbor dodatne opreme, dopustiti vam učinkovitije i profesionalnije poslovanjeažurnost u radu, zadovoljniji kupci i kao nagrada za sve to veća zarada.

Posjetite web stranicu Moment poslovni programi i pogledajte njihovu kompletnu ponudu. Ako ste ugostitelj kliknite ovdje, a ako vam treba trgovinski programponudu paketa pogledajte ovdje.

Preporuka

Korisnički pregled


2.25
(4 glasova)

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima