back to top

“BILA SAM TRUDNA, ON JE ZAVRŠIO U ZATVORU”: Aneli se guši u suzama zbog Stanijinog vjerenika

Sinoć je tokom emisije “Pretres nedelje”, Aneli Ahmić ispričala svoju bolnu ispovijest o odonosu sa, kako kaže, suprugom. Otkrila je sve što zna o njegovoj vezi sa Stanijom Dobrojević. Aneli ja za vrijeme reklama podijelila s Miljanom Kulić kako je počela njihova ljubavna priča.

-On me je privukao, htio je porodicu. Dopisivali smo se dva mjeseca, svidio mi se. Došao je po mene, išli smo kod njega, na ručak i napravio mi je dijete. Ja sam otišla kod mame nakon sedam dana i on je saznao da sam trudna. Bila sam trudna, on je bio u zatvoru zbog kazne od 20.000 eura. Ja sam svoj auto prodala i kupila neki drugi da bi on imao da vozi i da radi. Ja sam se porodila, nije mi donio ni cvijeće u bolnicu, nismo imali para. Nakon mjesec dana od porođaja, on počinje da radi i počinjemo bolje da živimo. Opet je počeo da mulja i da radi. On otvara na druge ljude firme jer ne može na sebe i onda on digne pare iz te firme i sje*e ih sve! Sje*o je ženu koja je sirotinja i kojoj je davao hiljadu eura platu zbog toga što je otvorio na njeno ime firmu – rekla je Aneli.

-Meni nije samo jasno kako je on otišao na Stanijin poziv. Je l’ su oni bili ranije zajedno?! – rekla je Slađa.

“BILA SAM TRUDNA, ON JE ZAVRŠIO U ZATVORU”: Aneli se guši u suzama zbog Stanijinog vjerenika

-Ja sam sigurna da joj je poslao par hiljada eura, ali to nisu njegove pare. On je galantan. Austrijski mediji su objavili potjernicu njegovu. Sad je došao iz Majamija i imao je suđenja za firmu, zato on bježi. On je meni rekao da završava sa Austrijom 01.09. – rekla je Aneli.

-Ona je bila do skoro na Zlatiboru – rekla je Slađa.

-Čovjek mi je život uništio, ovdje sam zbog njega. Svako veče smo gledali “Zadrugu”, tu sam zbog njega, a ne zato što sam željela. Natjerao me je da dođem ovdje. Obećao mi je da će mi davati alimentaciju svakog mjeseca i nije to ispoštovao. To boli, još mi je rekao da nije dijete njegovo – plakala je Aneli.

-Ti si morala ovdje da dođeš da zaradiš za svoje dijete. Miljana zna sama kako je došla da se bori za djecu, evo i ona sada plače. Nemoj da plačeš Miljana – rekla je Slađa.

“BILA SAM TRUDNA, ON JE ZAVRŠIO U ZATVORU”: Aneli se guši u suzama zbog Stanijinog vjerenika Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima