BILO JE NESNOŠLJIVO: Nataša otkrila zašto se zaista razvela od trećeg muža

Čak i vrapci na grani znaju da je Nataša Bekvalac tri puta bila u braku. Prvo je voljela vaterpolistu Danila Ikodinovića, s kojim je dobila kćerku Hanu, zatim se na vjernost zaklela rukometašu Ljubi Jovanoviću, ipak čini se da je tek treći muž Nataše Bekvalac svojim postupcima uspio da podigne najveću medijsku prašinu.

Od oca svoje druge nasljednice Katje pjevačica se zvanično razvela krajem oktobra 2019. godine, a o cjelokupnom razvoju događaja pisali su svi mediji na Balkanu.

Možda javnost treći razvod pop zvijezde ne bi shvatila toliko tragično da pjevačica tadašnjeg supruga prethodno nije optužila za nasilje u porodici.

Kako su pisali mediji, on je poslije večernjeg izlaska fizički nasrnuo na Natašu, zbog čega se ona istog momenta zaputila u policiju i prijavila ga, prenosi Story. Treći muž Nataše Bekvalac dobio je zabranu prilaska, da bi kasnije sudskim procesom ona zatražila svoja i prava svoje kćerke, nad kojom ima starateljstvo.

Špekulisalo se da Katja od oca ne dobija nikakav novac u ime alimentacije, a šta se tačno među bivšim ljubavnicima zbiva danas, sve doskoro niko nije znao. Gostujući u jednoj emisiji, pop zvijezda je objasnila sve pojedinosti koje su javnost i te kako zanimale. Između ostalog, priznala je da se nadala da će to što je ona više postigla u životu, biti kompliment i za njenog muškarca.

Naglasila je da to nikako nije trebalo da ima za posljedicu da je on maltretira, ponižava, tuče i psihički izrabljuje, a sve u cilju da je toliko oslabi da ona počne da sumnja u svoju ljepotu, pamet, sposobnost kao roditelja i pjevačice.

BILO JE NESNOŠLJIVO: Nataša otkrila zašto se zaista razvela od trećeg muža

Poručila je Nataša da taj film više niko neće gledati te da to što je već nekoliko godina sama nije njena odluka, već da se u njenom životu nije pojavio muškarac koji bi je na bilo koji način zaintrigirao, da je ostvaren, a ne ona da mu plaća kafu.

Treći muž Nataše Bekvalac definitivno je ostavio velliki ožiljak na duši pop dive, koja se kao samohrana majka bori i sve čini da svoje dvije naslednice izvede na pravi put, istovremeno nastoji da traje na estradi prepunoj zavidnih „ajkula”.

Za sada joj na oba polja odlično ide, a ima podršku porodice.

BILO JE NESNOŠLJIVO: Nataša otkrila zašto se zaista razvela od trećeg muža Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima