back to top

Bosanka o strastvenoj noći s Bekamom: Vodili smo ljubav samo 15 minuta

Prije nekoliko dana premijerno je na Netfliksu prikazan dokumenarac o nekadašnjem fudbaleru Dejvidu Bekamu, njegovom životu i karijeri, koji nosi naziv “Bekam”. Ono što je privuklo najveću pažnju u filmu jeste kada su Viktorija i Dejvid Bekam pričali o svom teškom periodu – odnosno onom kada su mediji brujali o njegovoj aferi sa Rebekom Lus.

Riječ je o vremenu kada je Dejvid igrao u Španiji, tokom 2003. godine. Viktorija je izjavila kako joj je ovo bio najgori period u životu, dok i Dejvid nije bio imun na mnogobrojne natpise u novinama.

Ipak, ovo nije jedina afera koja se pripisuje slavniom fudbaleru. Naime, kako su pisali brojni mediji, brak Bekamovih je bio u krizi i prije 16 godina, i to zbog jedne Bosanke.

Šuškalo se i o razvodu, ali oni su ipak ostali zajedno. Naime, 2007. godine žena bosanskog porijekla Irma Nici (pravog prezimena Nezirović) rekla je magazinu “In Touch” da je bila intimna s fudbalerom.

Bosanka o strastvenoj noći s Bekamom: Vodili smo ljubav samo 15 minuta

“Vodili smo ljubav 15 minuta. Na skali od jedan do deset, kao ljubavniku dala bih mu ocjenu 7,5”, rekla je tada, prenosi Story.hr.

Bekam je sve demantovao, a potom tužio pomenuti magazin. Sudu je podnio detaljnu izjavu na pet stranica. Prema njegovom objašnjenju, on je spornog dana zakazao masažu u hotelskoj sobi odmah po slijetanju u Njujorku, kao što to obično radi prije važne utakmice.

-Maserka je nekoliko sati nakon što sam se prijavio došla u moju hotelsku sobu kako bi me izmasirala. Sjećam se da terapeut nije napuštao moju hotelsku sobu do ranih jutarnjih sati. Prije, za vrijeme i nakon masaže bio je uz mene moj tim obezbjeđenja. Nakon što je terapeut otišao, otišao sam da spavam. Pregledao sam izjave moje bezbjednosne službe koje potvrđuju moja sjećanja – izjavio je.

Demantovao je i da je Nici i još jednoj djevojci platio 6.000 dolara za intimne odnose.

-Ne nosim hiljade dolara u gotovini kad putujem. Jedini način da dobijem 10.000 dolara u gotovini bio je da ih dobijem od svog menadžerskog tima. Nisam tražio ni od jednog člana svog menadžerskog tima da mi osigura hiljade dolara u gotovini kada sam bio u Njujorku u avgustu 2007 – tvrdio je.

Bekam je zbog navodne klevete od In Toucha tražio 25 miliona dolara, ali spor je izgubio.

Časopis je kasnije objavio da su te tvrdnje bile lažne, ali naglašavali su da Nici ima pravo na slobodu govora prema američkom ustavu.

Bosanka o strastvenoj noći s Bekamom: Vodili smo ljubav samo 15 minuta Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima