BOSANKA SE UDALA ZA TURČINA, PA OTKRILA ŠTA JE SNAŠLO SA SVEKROM I SVEKRVOM: “Muž će donijeti odluku”

Naida Bojnakova, influenserka iz Bosne, otkrila je kako joj je suprug iz Turske promijenio život.

Kada je otvorila Jutjub kanal, stekla je veliku popularnost. Naida Bojnakova je iz Sarajeva, gdje je završila školovanje i bila zaposlena u banci. Kada je upoznala Barana, momka iz Turske, nije ni slutila koliko će joj se život promijeniti. Upoznali su se sasvim slučajno, a da stvar bude zanimljivija, Baranovi prijatelji su Naidini poznanici.

Prvi kontakt dogodio se putem Instagrama. Nakon mjesec dana dopisivanja, Baran je odlučio da dođe u Sarajevo. Veza je na samom početku funkcionisala na daljinu, a kako je odnos postajao sve teži za opstanak, Naida je odlučila da se preseli u Tursku. Brzo je uslijedilo vjenčanje u Istanbulu, a svadba je napravljena u Sarajevu. Naida je na Jutjubu uglavnom objavljivala snimke u kojima otkriva kako izgleda život u Turskoj iz ugla žene sa Balkana. Njih dvoje već godinama žive u Alanji.

“Između života u Bosni i Turskoj, biram Tursku. Tamo imam veću slobodu, kao i više mogućnosti za sve. Nekako, kao da mom senzibilitetu više odgovara Turska, jer je veća i ima više zanimljivih stvari”, objasnila je Naida u jednom od svojih snimaka. Kako je otkrila, sa svekrom i svekrvom nikada nije imala problema. Dobro je prihvaćena, od samog početka.

– Mene su oni odmah prihvatili dobro, barem je meni to tako izgledalo. Baran je inače osoba koja je živjela u različitim mjestima u Evropi i Južnoj Americi, tako da je uglavnom bio odvojen od svoje porodice. On je momak koji je uvek sam donosio odluke za sebe. Tako da, vjerujem, da me možda čak i nisu zavoleli na prvu, ne bi se toliko miješali u to, zato što je Baran taj koji donosi odluke. Međutim, sada kad smo postali bliski, zaista nemam problema sa njima. Imamo jako lijep odnos, znam da su tu uvijek za mene i da me poštuju i vole. Uvijek mogu da mi se obrate za sve, tako da nikad nisam ništa loše od njih doživjela, ispičala je Naida i dodala da su žene sa Balkana daleko bolje od njihovih.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima