back to top

Brad Pitt u izdanju kakvom ga dosad nismo vidjeli: Sve iznenadio odabirom

brad pitt u izdanju kakvom ga dosad nismo vidjeli: sve iznenadio odabirom

Brad Pitt njeguje oposeban, ležeran stil odijevanja, a dobar dio odjeće koju nosi njegova je kreacija. Uvijek je sve na njemu nonšalantno, a ustvari je dizajniran od glave do pete. No ovih dana pojavio se u neobičnoj crnoj trenirci s apstraktnim šarama i lubanjom na gornjem dijelu i sve iznenadio stajlingom koji je primjereniji nekom reperu.

Crno ne nosi nikada, a pogotovo odjeću s bilo kakvom vrstom uzorka. No ubrzo se otkrilo da je ta trenirka dio kolekcije luksuzne modne marke God‘s True Cashmere koju je Brad Pitt osnovao zajedno s prijateljicom i holističkom iscjeliteljicom Satom Hari, i košta vrtoglavih 4.250 eura.

brad pitt u izdanju kakvom ga dosad nismo vidjeli: sve iznenadio odabirom brad pitt u izdanju kakvom ga dosad nismo vidjeli: sve iznenadio odabirom

Trenirka dolazi iz limitirane kolekcije nastale u saradnji s britanskim umjetnikom i Bradovim dobrim prijateljem Thomasom Houseagom. Za odjeću sa svojim potpisom kaže da je: ‘‘nježna, sigurna i izrađena s Božjom energijom”.

Glumac je u statement trenirci viđen na izlazu iz jednog umjetničkog studija kako nosi hrpu knjiga o arhitekturi i ispija aromatiziranu mineralnu vodu iz limenke. S osmijehom je porazgovarao sa slučajnim prolaznicima kojima je i kratko pozirao te je sjeo u svoj Porsche Taycan Turbo S vrijedan 185 hiljada eura.

The post Brad Pitt u izdanju kakvom ga dosad nismo vidjeli: Sve iznenadio odabirom appeared first on Azra Magazin.

azra.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima