back to top

Brena je nadobudna, druži se iz interesa: Pjevačka zvijezda bez zadrške oplela po Lepoj Breni

Zorica Marković i poslije četiri decenije na javnoj sceni navodno ne može da podnese nadobudnost određenih koleginica. Jedna od rijetkih osoba s kojima se druži je Vesna Zmijanac.

I dok o Vesni ima lijepo mišljenje Zorica Marković o Lepoj Breni ranije nije pričala baš u hvalospjevu.

– Brena je šoumen, a ja sam pjevač, umjetnik. Brena je pjevačica lakih nota. Brenina publika su bila deca, ona je pjevala pjesmice a ja sve teške kompozicije – izjavila je jednom prilikom Vesna Zmijanac, a Zorica se složila s njom.

– Ništa ja tu ne bih ni dodala, a ni oduzela, sve se slažem sa Vesnom.

– Ne možemo da osporimo popularnost Lepe Brene i prepune stadione, ali za repertoar je Vesna u pravu – kaže Zorica koja s Brenom nikad nije bila u bliskim odnosima bez obzira što su u sto vrijeme gradile karijeru.

– Brenu i mene su na početku karijere poredili kada smo bile mlađe zbog visine, nogu i tako to. Ona je imala ozbiljan tim iza sebe koji je napravio od nje to što jeste, ja nisam vapila za tim. Poštujem njen rad i uspeh, ali ne sviđa mi se njen stav – priznala je Zorica.

– Brena je nadobudna, ona je uvijek bila u nekom izdvojenom društvu, Sanja Đorđević, ona i ekipa, pa stave flašu ispod stola rokaju, piju, smiju se, ja nekako nisam bila iz tog sveta, nisam ni za kim trčala. Svi idu jedni kod drugih na ta velika slavlja, nose bukete kao druže se, sve ti je to interes. Opterećuju me takvi ljudi, neka oni imaju milione, ja koliko imam, ne mogu taj lažni sjaja a na kraju ćemo svi da završimo u dva metra bez geometra – pričala je ranije Zorica koju navodno posebno nerviraju kolege koje mašu svojim nekretninama.

– Sad je postala moda da svi imaju po pet stanova u Beogradu na vodi, šta treba i ja da mašem sa mojim kvadratima. Ćuti to i kupuj, sad su svi kao neki biznismeni. Viki prodaje stanove, ovaj ima ovo, onaj kupio treći, lako je njima kada im muževi imaju pare, aj zaradi sam ako možeš, mašu tuđom lovom. Sada ako ne živiš u Beogradu na vodi ne postojiš, nisi ništa.

– Pričam zapravo o nekom stavu i zašto nikad nismo mogli da uspostavimo neku relaciju a isti hljeb jedemo, pa nismo mogli svi da punimo stadione, ali punili smo neke hale, dvorane majku mu. To je takvo pomodarstvo i budalaštine. Zato ja poštujem Vesnu Zmijanac Zlatu Petrović, Veru Matović i sve one koje su same svojim radom zaradile – rekla je ranije Zorica.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima