back to top

BRESKVICA NAKON ZABRANE NASTUPA U BANJOJ LUCI: Mišljenje Draška Stanivukovića me ne zanima

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nedavno je donio zabranu o nastupima za nekoliko srpskih izvođača u tom gradu, među kojima je i Anđela Ignjatović Breskvica.

Pjevačica je prvi put javno progovorila o zabrani i otkrila da li je iznenadila ovakva odluka.

-Bila sam jako iznenađena, jer ne vidim zašto bi neko bilo gdje nekoga zabranio. U redu mi je da se na trgovima, koji su na otvorenom, biraju izvođači koji će nastupiti, ali smatram da svaki izvođač koji nastupa u klubovima, ima svoju publiku. Svako sluša ono što želi, a te osobe koje dolaze u klubove su punoljetne i samim tim mogu da odlučuju šta je dobro za njih, a šta ne. Nikome nije jasno zašto sam se ja našla na toj listi – rekla je Breskvica i otkrila koje je opravdanje Stanivuković naveo o njenoj zabrani.

Foto: Damir Dervišagić

-U prvih nekoliko dana nije ništa govorio, ali onda je vjerovatno istraživao moju ličnost, pa su pronađene neke moje fotografije iz spota “Lutka” u kojoj ja sa svoje dve drugarice u automobilu imam plastične pištolje. Kada sam nastupala u Banjaluci prošle godine, ta slika se iskoristila za bilbord. To je navodno bio razlog, jer sam ja sa tim bilbordima navodno publiku pozivala na nasilje. Smatram da za mene nema ništa problematično, ništa strašno, blamantno. Čak se trudim da i svojim mlađim fanovima budem primjer – kaže Breskvica u emisiji “Kec na jedanaest” i dodaje da je mišljenje gradonačelnika ne zanima pretjerano.

-Neke moje pjesme nemaju dubokoumne tekstove, ali nemaju pozivanje na nasilje, vulgarnost. S druge strane, muzika koju sam sada počela da pravim je sa mnogo lijepim tekstovima, smatram da su “Sava i Dunav” i “Ko to tamo” prelijepe numere i da svako može da se pronađe u njima. Ono što je meni posebno drago je to što na moje nastupe dolaze roditelji sa djecom, i poslije nastupa, ti isti roditelji dovode svoju djecu da se slikaju sa mnom, pružaju mi ruku i čestitaju. Tako da pored toga meni ničije mišljenje nije bitno – zaključila je Breskvica.

(Express/24sedam)

BRESKVICA NAKON ZABRANE NASTUPA U BANJOJ LUCI: Mišljenje Draška Stanivukovića me ne zanima Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima