back to top

Budućnost se još jednom obratila Partizanu, objasnivši odnos dvaju klubova nakon objave

Košarkaši Budućnosti sutra od 16 sati u Morači dočekuju Partizan u drugoj utakmici polufinala ABA lige.

Budućnost je poražena u prvoj utakmici pa je pred ispadanjem.

U međuvremenu su već dvaput izrazili nezadovoljstvo suđenjem u prvoj utakmici, a novo priopćenje izdali su dan uoči utakmice.

Budućnost poziva sve navijače na fer, sportski duh i korektnost u drugom polufinalnom meču sa Partizanom. Molimo vas da nas podržite, da Moraču obojimo u plavo-bijelo i da pružimo najveću podršku našim momcima u najvažnijoj utakmici ove sezone. Kapije SC Morača biće otvorene od 16:00 sati.

Iz kluba mole sve navijače da na utakmicu dođu što ranije kako bi se izbjegle gužve na ulazima zbog detaljnih kontrola pri ulasku. U dvoranu je strogo zabranjeno unositi sitne predmete, upaljače, ambalažu, piće i pirotehniku. Također vas molimo da poštujete numeriranje sjedala kako biste izbjegli gužve u sektorimastoji u priopćenju Pogoričana.

Za RTCG je ovim povodom govorio i Gavrilo Pajović, sportski direktor Budućnosti.

Odnosi Partizana i Budućnosti nisu narušeni našim objavama. Prigovorili smo sudačkim kriterijima i učinjenim pogreškama. Nezadovoljni smo, pokazali smo zašto smo nezadovoljni. Nije cilj vršiti pritisak, nego uočavati greške i utjecati na ljude koji se bave suđenjem i delegiranjem, a ne igrati se s ugledom Budućnosti i ugledom ABA lige koja mora napredovati i rasti u svim segmentima, svoj posao profesionalno i odgovorno posao. Problema između Partizana i Budućnosti nema i nije ih ni bilo. Ponavljam, očekujem sjajnu atmosferu, sportsku atmosferu i spektakl u dvorani „Morača“.objasnio je čelnik Budućnosti.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima