CAR JE NI TRUDNU NE ŠTEDI: Da li je ovo stvarno plan Aleks Nikolić?

Aleksandra Nikolić ostala je u drugom stanju sa bivšim partnerom Filipom Carem, sa kojim se danima prepucava preko društvenih mreža.

On je sada ponovo udario na Aleksandru i optužio je da ulazi u “Elitu 7” da bi uzela veliki novac na osnovu svoje trudnoće i priče da će dijete odgajati sama.

Naime, iako se činilo da će se izmiriti i započeti vezu iznova, po svemu sudeći, to se neće desiti jer rat između bivših vjerenika ne jenjava.

– Imam sreće što u njenoj cijeloj ekipi postoji jedna krtica koja mi je javila koji je Aleksandrin plan, pa ću vam poslati jedan od razgovora mog i njenog, koji je bio prije svih optužbi. Njen sljedeći korak koji očekujem jeste ulazak u “Elitu”, pa da trudna, kao Miljana Kulić, priča o trudnoći i odnosima. Više me ništa ne može iznenaditi od nje. Ući će u “Elitu” za veliku sumu, sigurno 50.000 eura, i tako će zaraditi na trudnoći, koju u početku nije htjela da zadrži – ispričao je Filip.

Bivši zadrugar dalje je naveo da je Aleksandra željela da prekine trudnoću.

– Desila se jedna prelijepa stvar – iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentirala. Zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbjegavao. Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htjela da abortira i ode iz mog grada, koji je uvijek omalovažavala. Zna na koji je način htjela da ode i abortira. Onda, kada je vidjela da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može pobaciti, da je vrlo rizičan abortus u 13. nedjelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog abortusa, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dijete, onda su uspjeli da je ubijede da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene. To su vam njeni prljavi planovi. Hoće žena da profitira od cijele situacije i trudnoće – ispričao je Car i šokirao sve.

(Express/Espreso)

CAR JE NI TRUDNU NE ŠTEDI: Da li je ovo stvarno plan Aleks Nikolić? Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima