Četiri bezvremenske frizure koje pristaju baš svima (a i pomlađuju)

Moć dobrog frizera i dobre frizure poznata je svima zbog čega se u potrazi za promjenom i osvježenjem nerijetko okrećemo upravo frizerima. Nekoliko pravih rezova promijenit će ne samo kako izgledamo, već i kako se osjećamo. Osim odabira one savršene frizure koja pristaje našem licu i karakteru, nekoliko jednostavnih i brzih trikova za stilizaciju kose unosit će svježinu u naš svakodnevni look. Od omiljenih klasika poput zaglađene punđe do novih trendi pletenica koje ćemo obožavati i ove tople sezone, svaka frizura nosi trenutnu promjenu looka.

Kada govorimo o stilizaciji kose, popularne frizure nerijetko ćemo podijeliti na one koje su primjerene za određene godine i na one koje to nisu. Ipak, baš poput jednostavnih i svestranih klasika u modnom svijetu, svijet frizura donosi nekoliko odličnih frizura koje pristaju baš svima, bez obzira na godine.

FRIZURE KOJE PRKOSE GODINAMA

Između klasičnog i trendi, elegantnog i ležernog, smjestile su se frizure koje prkose godinama i odlično pristaju baš svima. Iako nose dozu elegancije, one istovremeno stvaraju mladolik izgled koji će laskati baš svima.

Od jednostavne fen frizure koja unosi prozračni volumen u svaku kosu do zaglađenog i zategnutog repa koji može imate gotovo anti-aging efekt, od glamuroznih hollywoodskih valova u ležernijem izdanju do razdjeljka na stranu kao jednog od omiljenih i najjednostavnijih trikova s kosom koji donosi efekt svježine, u nastavku donosimo četiri frizure koje su uvijek odličan izbor, bez obzira na stil, priliku i godine.

FEN FRIZURA

HOLLYWOODSKI VALOVI

ZAGLAĐENI REP

RAZDJELJAK NA STRANU

Foto: Instagram

Objava Četiri bezvremenske frizure koje pristaju baš svima (a i pomlađuju) prvi put se pojavila na Journal.hr.


www.journal.hr

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima