back to top

CROATIAN US OPEN SENZACIONALNO: Novak je najbolji čovjek koji je ikada igrao, svi su favoriti protiv mene

Najbolji tenisač svih vremena Novak Đoković prvi će se put u karijeri u osmini finala US Opena sastati s Hrvatom Bornom Gojom koji je kroz kvalifikacije stigao do glavnog ždrijeba i senzacija je turnira.

Hrvat je svjestan da je autsajder.

Novak je veliki favorit. Imam tremu, ali svi bi me trebali uhvatiti. Svi su favoriti protiv mene. Očekujem izuzetno tešku utakmicu, a za mene veliki izazov u karijeri, nešto novoistaknuo je Gojo, a potom pohvalio našeg asa:

Naravno da se veselim i nadam se da ću pokazati dobar tenis. Nikad nisam igrao s Novakom, vidjet ćemo što će biti u nedjelju. Divim se Novaku i definitivno gajim nevjerojatno poštovanje prema njemu i onome što je postigao. On je najbolji čovjek koji se ikada bavio ovim sportom, i to dovoljno govori. Uspjeh je još veći kada ga napravi netko tko dolazi iz Srbije, Hrvatske, Bosne… Nemamo ništa. Nismo mi Australci, Amerikanci, Francuzi koji imaju velike teniske saveze i dobivaju puno poziva na najbolje turnire. Zato posebno cijenim Novakov uspjeh, on je najbolji ikada, u to nema sumnjerekao je Goyo.

Utakmica bi trebala početi u noći između nedjelje i ponedjeljka oko 01:00 sat po našem vremenu.

www.sportskacentrala.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima