Dalila Dragojević ugostila Tijanu Ajfon: Zašto me svi gosti vrijeđaju?

Voditeljica Dalila Dragojević je u sinoćnjoj emisiji “Pitam za druga” ugostila starletu Tijanu Ajfon, koja je na samom početku emisije progovorila o pucanju prijateljstva sa Majom Marinković.

– Hvala ti na divnoj najavi, iako si vještica, nisam očekivala – rekla je Tijana.

– Zašto mene svi moji gosti vrijeđaju? – pitala je Dalila, pa dodala:

– Tijana, Majina drugarica… – nastavila je voditeljica.

– Ja ne volim kad mi neko daje epitet “drugarica Maje Marinković”. Zna se ko je duže u medijima. Mi smo se družile… – istakla je Tijana.

– Dobro, ona je sad u “Eliti”, aktuelna – rekla je Dalila.

– Tako samo i može (da bude aktuelna) – prokomentirala je Ajfonka.

– Dobro, ti si i bila na svadbi Anite i Matore. Kako si? – pitala je Dragojevićka.

– Dobro, iako si me iskritikovala kako sam se obukla. Imam problem, imam mnogo posla u radionici, previše posla imam, nemam kad da sašijem sebi nešto – istakla je Tijana.

– Vidiš šta ti je život, izrađuješ haljine, na kraju nemaš haljinu da obučeš, dođeš u džemperu. Svi znamo da si se družila sa Majom, u jednoj mojoj emisiji si rekla da smatraš da ti je pravi prijatelj, srčano si se vezala za nju. Šta se desilo? – rekla je Dragojevićka.

– Nije me prodala, nije me izdala. Između nas nema zle krvi, nisu se desile uvrede, izdaje, Maja i ja vodimo različite živote. Ona je i dalje u svijetu rijalitija, ambicija nula. Pokušavala sam da joj objasnim da nije život rijaliti, da treba da otvori nešto, salon… Bila je presudna situacija kad mi se desila tragedija sa autom. Izašla sam iz policije, raspala se, pitala se da li će neko da me ubije. Ona me zove: “Bilal ovo, Bilal ono, šta ja da radim”, a meni zapaljen auto. Tad sam vidjela o kakvoj se osobi radi. Nije našla za shodno da mi se zahvali za sve ono što sam radila, tri nedjelje se nismo vidjele posle Zadruge… Makar pokaži mrvicu poštovanja. Svaki put kad smo se viđale, vidjele smo se Bilalom. Poslala sam joj kilomentarsku poruku, da smo na dvije strane života i da treba da se razdvojimo, a ona mi na to kaže: “Znaš šta sam jela danas”. Nisam ni očekivala da će da razumije moju poruku. Došla je na RED ovdje i izvrijeđala me. Poslije toga je sjedjela sa jednom osobom, koja je pričala ružno i o meni i o njoj. Očajan potez – ispričala je Tijana.

Dalila Dragojević ugostila Tijanu Ajfon: Zašto me svi gosti vrijeđaju? Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima