back to top

Dalila proslavila rođendan, pa otvorila dušu: “Kajem se, povrijedila sam Dejana, ne bih imala srca da drugog odvedem u našu kuću”

Dalila Dragojević proslavila je svoj 30.rođendan, a tom prilikom osvrnula se na pojedinosti iz svog života.

– Bilo je prelijepo na slavlju, ekstra smo se proveli. Godine su me naučile da budem pametnija, da ispravim neke greške iz mladosti. Najviše se kajem zbog moje greške koju sam napravila u Zadruzi. Na nama je da ispravljamo i da ne dozvolimo sebi da nikad ne pogriješimo. Na greškama se uči. Najbitnije je da sam ja borbena i da ne posustajem… Mene je ljubav mnogo koštala. Plašim se i to je ostavilo pečat na mene rekla je Dalila i otkrila u kakvim je sad odnosima sa roditeljima i kakve je uspomene vežu sa kuću u Šepku gdje je živjela sa Dejanom Dragojevićem.

– Uvijek se osjećam savršeno ako odem kod mojih, tamo sam najopuštenija. Super smo sad svi porodično. Moj babo navija za to da se vratim tamo da tamo živim. Razmišljala sam da usvojim dijete, ako se za nekoliko godina ne ostvarim kao majka, ne bježim od toga da usvojim dijete, a ako se desi da dobijem svoje neka rastu zajedno i to je to. Završena je kapija, moja mama je tamo i Tedi…

Dalila je priznala da ne zna da li bi drugog partnera mogla da odvede u kuću gdje je živjela sa Dragojevićem.

– Na početku mi je bilo teško kad sam se vraćala, tamo je Tedi, uspomene… Naravno da me sjećanja vezuju za Dejana, ja sam samo s njim u toj kući živjela. Kad bih upoznala nekoga kog bih zavoljela, ne znam da li bih imala srca da ga odvedem tamo. Mene za tu kuću ne mogu ružne uspomene da vežu, samo lijepe, ja tu nisam patila… Život ide dalje. Moj otac voli Dejana i za njega će on ostati broj jedan. Iako se Dejan ponio prema njemu kao da mu je on nanio neko zlo, a ne ja. Ne pita on mene za Dejana, nekad se našali. Kajem se naravno za neke stvari, dosta sam povrijedila Dejana, ali s druge strane mu želim sreću, čujem da je srećan i drago mi je. Nisam se zaljubila, jesam se provodila za sve pare. Ne mogu više, niti imam snage da ispratim to – rekla je Dalila u “Premijeri”, piše Blic.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima