back to top

DALILI NEDOSTAJE DEJAN, CAR JE PROMAŠAJ: Dragojevićka ne može da prežali krah braka

Voditeljica Ana Radulović komentirala je aktuelna dešavanja vezana za rijaliti, ali i svoje kolege, među kojima je Dalila Dragojević, koja joj se nedavno pridružila u emisiji “Pitam za druga” na RED televiziji, a špekuliše se da će se pojavljivati i u “Eliti”.

Ona je komentirala Dalilinu izjavu da joj nedostaje život sa Dejanom Dragojevićem, o čemu je pričala u jednoj emisiji, pa čak i plakala.

– Ona se rasplakala u jednom trenutku i iskreno je to rekla. Oni imaju lijepe uspomene, u “Zadruzi 3” su se zajedno držali, sigurno imaju prelijepe trenutke i čovjeku sigurno nekad nedostaje – pričala je Ana za Svet, pa prokomentirala Daliline iskaze da se kaje zbog ljubavne veze sa Filipom Carem.

– Da li se kaje, ne bih znala da kažem. Ali ako je rekla da je promašaj, sigurno se kaje, jer sigurno ponovo ne bi voljela da napravi promašaj – rekla je Ana Radulović.

Voditeljica je takođe otkrila da li joj djeluje kao da bi se Dalila rado pomirila sa Dejanom.

– Ne znam. Djeluje mi da joj ti neki trenuci fale, ali da su oboje krenuli dalje, da imaju svoje živote i da su shvatili kako, nažalost, nisu jedno za drugo – govorila je Ana, a onda prokomentirala kako se Dragojevićka snašla u emisiji koju zajedno vode i da li je od nje tražila neki savjet.

– Nije tražila, ali sam joj rekla da bude opuštena, svoja, da ovaj posao ne povezuje sa svojim učešćem u “Zadruzi”, da ne shvata lično kad je prozove neko ko je nije podržavao u rijalitiju.

DALILI NEDOSTAJE DEJAN, CAR JE PROMAŠAJ: Dragojevićka ne može da prežali krah braka Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima