DETALJI UBISTVA U MODRIČI: STARICU MRTVU PRONAŠAO UNUK, ALI JE I ON OSUMNJIČEN

detalji ubistva u modriči: staricu mrtvu pronašao unuk, ali je i on osumnjičen

U nedjelju 23. oktobra u večernjim satima je u Modriči ubijena starija žena inicijala M.H. Policajci su jučer, u ponedjeljak, zbog ovog krivičnog djela uhapsili tri osobe.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Doboj Dragan Sušić saopćio je da je starica ubijena nožem, a tri lica su u toku jučerašnjeg dana uhapšena, a među njima i osoba koja je prijavila zločin.

Sušić je prvo naveo da je u noći sa nedjelje na ponedjeljak više osoba pozvano u policiju na razgovor, a zatim su tri osobe uhapšene i u toku je kriminalistička obrada

Prema njegovim riječima, oni će biti predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

-Tokom jutra izvršeni su pretresi na više lokacija u Modriči radi prikupljanja tragova i dokaza koji će poslužiti u krivičnom postupku”, rekao je Sušić i dodao da se nastavlja dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela “Ubistvo”.

Sušić je napomenuo da je lice A.H. u nedjelju u 21:00 sat prijavilo policiji da je svoju baku M.H. (69) pronašao izbodenu u njenoj kući u Ulici cara Lazara u Modriči. Ona je zadobila više ubodnih rana nožem i bit će izvršena obdukcija tijela.

Uviđaj su obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije Doboj i dežurni tužitelj Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubijena je Mensura Hasanbašić.

The post DETALJI UBISTVA U MODRIČI: STARICU MRTVU PRONAŠAO UNUK, ALI JE I ON OSUMNJIČEN first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima