back to top

Djeca su sama vozila nekoliko stotina kilometara!

Neimenovani 10-godišnji dječak s Floride i njegova 11-godišnja sestra koji su “bježali” u Kaliforniju vozeći se sami, prevalili su nekoliko stotina milja prije nego što su ih zaustavili šerifovi zamjenici na međudržavnoj cesti, rekle su vlasti.

Auto koji je pripadao njihovoj majci,brat i sestra su sami vozili auto skoro 200 milja ili 320 kilometara!

Ured šerifa okruga Alachua kaže da su zastupnici uočili limuzinu na međudržavnoj cesti 75 u blizini Gainesvillea u sjevernoj Floridi nešto prije 4 sata ujutro u četvrtak. Majka djece prijavila je krađu i nestanak svoje djece četiri sata ranije u North Portu, gradu na jugozapadu Floride.

Policajci su, misleći da imaju posla s kradljivcima automobila, izvukli svoje pištolje i naredili onima u automobilu da izađu.

“Na njihovo veliko iznenađenje, policajci su primijetili 10-godišnjeg vozača kako izlazi iz vozila zajedno sa svojom 11-godišnjom sestrom”, stoji u priopćenju.

Djeca su rekla policajcima da je djevojčica bila uzrujana što joj je majka oduzela elektroničke uređaje zbog lošeg ponašanja, pa ju je dječak odvezao u Kaliforniju.

Djecu su intervjuirali detektivi, koji su rekli da nema naznaka da ih je majka ili bilo tko drugi u kući zlostavljao.

Majka je odbila podići tužbu protiv djece, (čudno zar ne) i njezina su djeca puštena. Imena majke i djece nisu objavljena.

izvor: Zanimljivodana.com

Molimo portale, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

djeca su sama vozila nekoliko stotina kilometara!djeca su sama vozila nekoliko stotina kilometara!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima