back to top

Dnevni horoskop za 10.04.2024.

Ovan


Privlačićete kao magnet svakog koga sretnete. Mnogi će imati potrebu da s vama podijele svoje životne priče, jer znate saslušati i dati iskren savjet. Uprkos sumnjama koje vas muče, ljubavna veza napreduje. Opustite se i više uživajte. Imate prevelika očekivanja od partnera, a to drugoj strani smeta i guši je.

Bik

dnevni horoskop za 10.04.2024.
Posvetite više pažnje porodici. Ukoliko imate neriješenih imovinskih pitanja, pokušajte ih riješiti na miran način, bez svađe. Mogli biste se na neko vrijeme udaljiti od pojedinaca iz porodičnog okruženja, a sve zbog toga što nije po vašem.

Blizanci

dnevni horoskop za 10.04.2024.
Moguće su sitne neprilike, ali koje vam neće ozbiljnije narušiti planove. Ako negdje ipak zapne, ne gubite živce, jer tek onda nećete ništa uraditi. Željni ste promjena pa ćete se odlično provesti odlučite li surfati internetom i naći neki dobar film ili seriju koje ćete s guštom pogledati.

Rak

dnevni horoskop za 10.04.2024.
Vrijeme je da raščistite s ljubavnom prošlošću i krenete dalje. Previše energije trošite na nekog ko to ne zaslužuje. Starija osoba, iz porodičnog okruženja, mogla bi se ispriječiti na putu ostvarenja vašeg plana. Ako malo popustite i dopustite joj da učestvuje u onome što ste naumili, poći će vam za rukom da je odobrovoljite.

Lav

dnevni horoskop za 10.04.2024.
Najviše zadovoljstva pronalazićete u komunikaciji s bližnjima. U ljubavi će doći do izražaja vaša spontanost. Komunikacija s partnerom biće dobra pa ćete se početi više povjeravati jedno drugom. Slobodno vrijeme iskoristićete za kućne popravke, adaptaciju životnog prostora ili sadnju cvijeća u bašti.

Djevica

dnevni horoskop za 10.04.2024.
Učestvovaćete u problemima koji postoje između vaših roditelja, a zbivanja vezana za partnera ili dijete zahtijevaće vašu prisutnost i odricanje. Primijetićete i sami da, ako niste naspavani i odmorni, ne možete funkcionisati. Zato, ako nemate većih obaveza, ništa vas ne sprečava da dan provedete na način koji vama najviše odgovara.

Vaga

dnevni horoskop za 10.04.2024.
Davaćete mnogo više pažnje svojim postupcima i trudićete se partneru u svemu udovoljiti. Ako ste tek ušli u vezu, nemojte se iznenaditi ako vam simpatija ne uzvrati istom mjerom. Budite strpljivi i nemojte previše očekivati od druge strane, posebno ako se radi o nekome ko je prirodno introvertan.

Škorpija

dnevni horoskop za 10.04.2024.
Trebaće vam više vremena za lične potrebe. Opterećenost tuđim brigama i problemima ispunjavaće vas nemirom, ali teško ćete izbjeći susrete s napornim pojedincima. Ne gomilajte ljubavno nezadovoljstvo u sebi nego upozorite partnera na nedostatke, ali nemojte da to zvuči kao da kritikujete.

Strijelac

dnevni horoskop za 10.04.2024.
Obavite telefonske razgovore s ljudima koje ste zanemarili, a koji često misle na vas. S lakoćom ćete osvajati simpatije ukućana, ali i komšija. Zvaće vas na kafu i prepričavati vam najnovije dogodovštine. Opušteno ćete čavrljati sa svakim koga sretnete. Neki će se naći na novom ljubavnom početku s novom osobom.

Jarac

dnevni horoskop za 10.04.2024.
Štedite energiju i bavite se samo onim što vas veseli. Slobodno vrijeme posvetite nekoj od sportskih aktivnosti, jer će kretanje biti najbolja preventiva protiv psihičkog umora. Postojeće ljubavne veze pokazaće se stabilnima, što se za odnose s rodbinom ne bi moglo reći. S njima biste se čak mogli i posvađati.

Vodolija

dnevni horoskop za 10.04.2024.
Izvjesne su teškoće u ostvarenju bliskosti ili skladne komunikacije s ukućanima. Izbjegavaćete odgovornost i dolaziti u kontakt s ljudima koji nisu bliski vašem načinu razmišljanja. Nastojte se što više kretati, posebno ako mnogo vremena provedite za računarom. Sjetićete se nekoga koga dugo niste vidjeli.

Ribe

dnevni horoskop za 10.04.2024.
Uspostavite kvalitetnu komunikaciju s partnerom. Nemojte izbjegavati odgovore na pitanja i ne ustručavajte se postaviti ih. Ne dopustite da vas obeshrabri nečiji stav ili mišljenje vezano za vaš ljubavni život. Bitno je samo ono što vi osjećate. Više vfizičke aktivnosti umanjilo bi tegobe s kičmom i stopalima.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima