back to top

Dnevni horoskop za 14.04.2024.

Ovan


Preispitaćete prirodu i kvalitet ljubavne veze. Neraščišćene i nedorečene situacije ispreplitaće se s novim zbivanjima. Moraćete neke stvari raščistiti sami sa sobom. Pratiće vas unutrašnji nemir, a nije isključena ni glavobolja, neobični snovi, nesanica. Dinamičan način života biće lijek protiv malodušnosti.

Bik

dnevni horoskop za 14.04.2024.
Bićete veseli i dinamični. Ugodne trenutke provešćete u društvu osobe suprotnog pola. Možda je doživljavate kao prijatelja, ali vrijeme bi moglo pokazati da tu ima i nečeg više. U bračnim odnosima nemojte se prepuštati rutini, a na nerazumijevanje i sumnje odgovorite povećanom pažnjom. Iznenadiće vas jedan telefonski poziv.

Blizanci

dnevni horoskop za 14.04.2024.
Moguće su rasprave u vašem domu, bilo s roditeljima ili ljubavnim partnerom. Iako nećete aktivno učestvovati u njima, osjetićete njihove posljedice. Za intimna pitanja imaćete vrlo malo vremena i strpljenja. Previše stresan tempo života mogao bi vam se osvetiti pa i narušiti zdravlje. Budite odgovorniji prema sebi, ali i prema drugima.

Rak

dnevni horoskop za 14.04.2024.
Društveni odnosi, prijateljstva i ljubavna zbivanja biće vaš izvor optimizma. Porodični život, osjećanja i odnosi s voljenima dobiće na značaju. Vratićete se čitanju knjiga ili ćete se prisjetiti starih hobija i ponovno u njima uživati. Veseliće vas što imate više vremena baviti se djecom.

Lav

dnevni horoskop za 14.04.2024.
Potisnite ljutnju, neka prevlada glas razuma. Ukoliko pronađete više vremena za sebe, bićete znatno bolje volje. Nemojte se namjerno izolovati od drugih, pokazujući time koliko vam smetaju. Neminovno porodično okupljanje moglo bi biti manja muka nego što ste mislili. Svidiće vam se ono što ćete čuti od starijeg člana rodbine.

Djevica

dnevni horoskop za 14.04.2024.
Samci, nazovite osobu koja vam se sviđa. Mogli biste čuti riječi koje ste priželjkivali ili će vas druga strana razveseliti posebnim izrazom pažnje. Iako ćete oscilirati u raspoloženju, nećete se moći požaliti na dosadu. Nazvaće vas prijatelj s kojim ćete podijeliti mnogo infomacija, a biće i tema koje će oboje nasmijati.

Vaga

dnevni horoskop za 14.04.2024.
Osjećaćete se bezvoljno. Ako su tome uzrok ljubavni problemi, osamite se barem na jedan dan i posvetite svojim mislima. Prijateljska osoba, koja je prošla sličnu situaciju, daće vam mudar savjet. Nemojte odbiti da je poslušate zbog ponosa. Željećete unijeti nešto novo u svakodnevnicu, ali time biste mogli poremetiti nečiji ustaljeni ritam.

Škorpija

dnevni horoskop za 14.04.2024.
Nedostajaće vam staro društvo, zabave i izlasci. Ipak, znaćete se zabaviti i sami. Ukućane ćete nasmijavati vicevima i tako stvoriti veselu atmosferu. Bićete puni planova vezanih za vašu blisku budućnost pa ćete dan posvetiti razmišljanjima i razradi ideja. Zdravlje vam može biti osjetljivije pa se čuvajte prehlade.

Strijelac

dnevni horoskop za 14.04.2024.
Pazite kako komunicirate s partnerom. Reći ćete sve što vam je na umu i što dugo prešućujete. Nećete prezati ni od grubljih riječi, a partner bi vam mogao jednako uzvratiti! I u kontaktu s drugima bićete direktni. Vaše izjave, koliko god bile neozbiljne ili izrečene u šali, drugi će shvatati ozbiljno i ulaziti s vama u rasprave.

Jarac

dnevni horoskop za 14.04.2024.
Budite malo romantičniji, razveselite partnera večerom uz svijeće, posebno ako ste se u posljednje vrijeme udaljili jedno od drugog. Cijeli dan ćete biti u odličnom raspoloženju, a domaćice će isprobavati nove recepte ili porodicu razveseliti finim kolačima.

Vodolija

dnevni horoskop za 14.04.2024.
Neko će vas podsjetiti na to da nije sve u poslu i biće u pravu. Posvetite više vremena ugađanju samima sebi. Osluškujte potrebe i zahtjeve organizma i ne pretjerujte s masnom hranom. Partnerovu podršku smatraćete razumljivom samu po sebi, ali je nećete spremno uzvraćati, što bi mogla biti tema njegovih prigovora.

Ribe

dnevni horoskop za 14.04.2024.
Vaše raspoloženje će zavisiti od raspoloženja drugih pa ćete reagovati na podražaje iz okoline. Štedite energiju i bavite se samo onim što vas zaista zanima i veseli. Osjećaćete se umorno pa bi bilo dobro da veći dio dana provedete u kući. U svoja četiri zida moći ćete pronaći unutrašnji mir i bez smetnje se posvetiti razmišljanjima.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima