back to top

Dnevni horoskop za 22.04.2024.

Ovan


Ne prihvaćajte poziv za kontakt upućen od strane osobe koja vam nije simpatična. U protivnom vam predstoji veče kojr bi moglo završiti žučnom raspravom. Moguće su prolazne probavne smetnje. Previše se nervirate oko sitnica. Druženje s ukućanima ili boravak na svježem vazduhu napuniće vas pozitivnom energijom.

Bik

dnevni horoskop za 22.04.2024.
Mogući su kontakti s ljudima koji žive daleko od vas. Slobodni će primjećivati veću pažnju pripadnika suprotnog pola. Neko će vam svojim ponašanjem ili izjavom uputiti nedvosmislene znakove. Veze na daljinu dobro će funkcionisati. S partnerom ćete satima razgovarati, dopisivati se i dogovariti susret.

Blizanci

dnevni horoskop za 22.04.2024.
Osjećaćete se nemirno u kućnom okruženju. Domaćice će biti umorne pa će jedva čekati da nakon ručka mogu malo prileći. Mlađi će tražiti društvo u kojem će se moći zabavljati pa nije isključeno da u večernjim satima padne dogovor za druženje. Samcima će se svidjeti neobična osoba bogatog duhovnog života.

Rak

dnevni horoskop za 22.04.2024.
Mogući su preokreti na intimnom planu. Poželjno bi bilo da ljubavne probleme rješavate odmah, ne čekajući da nesporazumi poprime veće razmjere. U popodnevnim satima ćete pokušati da riješite zaotale obaveze pa možete otpisati planirani odmor.

Lav

dnevni horoskop za 22.04.2024.
Slobodnima nove osobe ulaze u život, a jedna bezazlena privlačnost mogla bi se pretvoriti u nešto više. Bićete zaokupljeni poslovnim brigama, ali bilo bi dobro da se popodne ipak malo opustite i pokušate da ne razmišljate o stvarima koje se dešavaju na poslu. Ugodite malo sebi.

Djevica

dnevni horoskop za 22.04.2024.
Posvetite se druženju s prijateljima, a ako su daleko, javite im se na bilo koji način. Biće zanimljivo čuti šta se u posljednje vrijeme događalo u njihovom životu. Zaljubljeni će se osjećati srećno u društvu partnera, smatrajući da u potpunosti ispunjava njihovu sliku idealne osobe.

Vaga

dnevni horoskop za 22.04.2024.
Smetaće vam prisutnost bližnjih. Osjetićete da vam je potrebna samoća kako biste radili šta poželite. Nećete uvažavati tuđa mišljenja, nego ćete tvrdoglavo raditi po svome. Roditelje će zabrinjavati neposluh mlađih. Ipak, već sutra svi ćete biti puno opušteniji i manje pod stresom.

Škorpija

dnevni horoskop za 22.04.2024.
Usrećiće vas djeca i prijatelji i sve će vam se činiti ljepšim i vedrijim. Moguće je poznanstvo sa simpatičnom osobom koja će vas osvojiti šarmom i otvorenošću. Budućnost vašeg odnosa ipak će zavisiti od druge strane, jer nećete biti spremni preuzeti inicijativu strahujući od odbijanja.

Strijelac

dnevni horoskop za 22.04.2024.
Bez obzira na pojačanu nervozu, dan neće biti loš. Od vas zavisi kako ćete podnositi zbivanja. Moguć je kratak i neplaniran odlazak na teren ili cjelodnevni izlazak pa ćete više izbivati nego biti u kući. Odgodite porodičnu raspravu na temu novca i troškova, jer trenutno ništa nećete uspjeti postići.

Jarac

dnevni horoskop za 22.04.2024.
Zadovoljstvo će se vidjeti na vašem licu. Privatni život će vam biti važan pa ćete mu pridavati veliku pažnju. S partnerom ćete mnogo razgovarati o zajedničkom životu. I sami znate kako bi mudro da, iz više razloga, počnete da živite skupa, ali ipak postoji par stvari koje to koče. Blizak prijatelj ili partnerov roditelj mogu stajati iza toga.

Vodolija

dnevni horoskop za 22.04.2024.
Nerado ćete se prihvatati kućnih obaveza, što zbog pomanjkanja vremena, a i zbog osjećaja iscrpljenosti. Nemojte sve raditi sami, uposlite partnera i djecu. Veče posvetite samo sebi. Pripremite sebi mirisnu kupku i jednostavno uživajte.

Ribe

dnevni horoskop za 22.04.2024.
U naponu ste snage, a samopouzdanje vam ništa ne može narušiti. Proljepšaćete se i biti odličnog raspoloženja. Koristićete svaki trenutak da osvježite i obogatite svakodnevnicu. Bićete prijateljski raspoloženi, željni zabave i razgovora.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima